Nicki Minaj en 50 Cent maken samen een animatieserie

Rappers 50 Cent en Nicki Minaj werken momenteel aan hun eigen animatieserie. Lady Danger zal te zien zijn op Amazon Freevee. Dat bevestigden de artiesten op hun Instagram.

50 Cent en Nicki Minaj hebben beiden al een beetje acteerervaring met kleine rollen in Power of The Angry Birds Movie. Maar nu zijn beiden volledige toegewijd aan de filmwereld voor hun nieuwe project. De twee zijn momenteel aan het werk om een nieuwe animatieserie, Lady Danger, uit te brengen op een streamingplatform van Amazon.

Lady Danger

Het verhaal van Lady Danger is gebaseerd op de Dark Horse-stripreeks met dezelfde naam, geschreven door Alex de Campi. De serie speelt zich af in de toekomst, in het jaar 2075. Een special agent van de overheid wordt dood verklaard, maar komt terug tot leven als Lady Danger. Zij is special agent bij B.O.O.T.I (Bureau of organized terrorism intervention) en neemt het op tegen schurken die de aarde en haar inwoners in gevaar brengen. Dat lieten de twee weten aan het blad Insider.

50 Cent is een van de producers van de serie en zal dus voornamelijk achter de schermen werken. Hij had al ervaring als producer en acteur van onder ander de serie Power en de spin-offs van Power Book. Nicki Minaj is ook producer, maar vooral ook stem van het hoofdpersonage, Lady Danger. Ze sprak in 2019 nog de stem van Pinky in voor The Angry Birds Movie 2.

Amazon Freevee

De artiesten kondigden het nieuws voor het grote publiek aan via hun sociale media. “Wat doe jij vandaag? Wij werken aan een serie”, luidt het op 50 Cent zijn pagina. Fans reageren enthousiast en vinden dat Nicki Minaj de perfecte persoon is om deze rol te belichamen. “Het werd tijd dat ze haar ware gave gebruikt” of “Het werd tijd dat jullie eens samen een filmproject maakten. Nu willen we ook nog een liedje samen”, klinkt het in de reacties.

De serie zal te zien zijn op Amazon Freevee, een streamingplatform van Amazon dat wordt ondersteund door advertenties. Wanneer de serie uitkomt, is helaas nog niet duidelijk.

Meer
Lees meer...