Nicki Minaj lost eerste beelden van zesdelige docureeks

Nicki Minaj heeft haar fans voor het eerst een blik gegund op haar aankomende documentaire. Die zal bestaan uit zes delen en kreeg de naam Nicki. In de trailer horen we de rapper aan het woord en zien we ook beelden van optredens van tijdens haar carrière.

“Je krijgt geen handleiding om een bekende rapper te worden. Je leert het gewoon al doende”, horen we Nicki Minaj (39) zeggen in het begin van de trailer van Nicki. Daarna krijgen we beelden te zien van zowel haar uitverkochte optredens als van tijdens het begin van haar carrière. We horen de Amerikaanse rapper ook commentaar geven over haar weg naar de top. Nicki Minaj spreekt in de korte clip ook over de moeilijkheden in de muziekindustrie en alle tegenslagen die ze te verwerken heeft gekregen.

Zelf deelde Nicki Minaj de trailer van Nicki op Twitter. “Coming soon!!!! De documentaire waarvan je wist dat je ze nodig had. Ik hou zo van jullie”, schreef de rapper erbij.

Nog geen platform

Op Instagram voegde ze eraan toe dat de zesdelige documentaire er vroeger aankomt dan gepland. “Ik heb de tijd genomen om dit zeer intieme, delicate, opwindende, inspirerende oeuvre te perfectioneren. Ik denk voortdurend over wat er wel en niet moet in opgenomen worden. Sommige dingen zijn zo persoonlijk, het is eng. Het wordt iets wat je nog nooit eerder hebt gezien en ik wil dat het met zorg wordt behandeld. Bedankt voor de voortdurende steun”, valt daar te lezen.

Nicki Minaj bevestigt op Instagram ook dat er nog geen beslissing is genomen over op welke zender of streamingdienst haar docureeks Nicki te zien zal zijn.

Bekijk hier de trailer van Nicki:

Meer
Lees meer...