Left Right
scrollTop top

Niels en Rosanna van ‘Temptation Island’ na dramatische breuk toch weer samen


Niels en Rosanna Temptation Island VIPS
© Temptation Island VIPS

Iets meer dan een week geleden maakten Niels en Rosanna van Temptation Island via sociale media duidelijk dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Daarbij leek het om een definitieve breuk te gaan aangezien Rosanna liet weten dat ze de politie moest bellen omdat Niels hardhandig was geweest. Maar ondertussen is alles weer koek en ei.

Niels en Rosanna namen in 2017 deel aan Temptation Island en hun relatie hield stand na die deelname. Daarom deden ze later nog eens mee aan Temptation Island VIPS. Na die deelname gingen ze aanvankelijk uit elkaar, maar later vonden ze elkaar terug. Recent ging het koppel opnieuw uit elkaar, maar ook deze keer was de liefde sterker.

Politie

Op haar Instagram Story liet Rosanna vorige week in een reeks posts weten dat het gedaan was met Niels. Bij een selfie deelde ze dat Niels haar geslagen had en dat de politie erbij gehaald moest worden. “Het is te ver gegaan”, zo klonk het verder. Later deelde ze op haar Story ook nog een foto met Niels met daarboven een gebroken hartje en afbeelding met de eigenschappen van bepaalde sterrenbeelden, met daarbij “psychopaten” bij steenbok (het sterrenbeeld van Niels) aangeduid. Met een nieuwe selfie (deze keer in lingerie) liet ze weten dat haar inbox overstroomt van de berichten. “Ik heb geen zin om te reageren. Ik heb even tijd nodig voor mezelf. Hoop dat jullie dit kunnen begrijpen.” Daarna deelde ze nog enkele foto’s van lieve berichten die ze kreeg en een foto van haar twee hondjes die ze omschrijft als “haar wereld”.

Rosanna Instagram
Instagram rosannavoorwald

Ook Niels stuurde toen enkele berichten de wereld in. Daarbij liet hij weten dat “je niet zomaar alles mag geloven wat je hoort en maar de helft van wat je ziet”. Ook hij deelde nog een foto van hun hondjes.

Niels Rosanna Instagram
Instagram nielsvanderzanden

Terug samen

Maar nu laat het koppel opnieuw via Instagram weten, dat ze terug samen zijn. Daarbij omschrijft Rosanna hun relatie als die van zowel Bonnie en Clyde als die van Tom en Jerry.

Niels hield het dan weer bij een quote met “Aan jou denken, houdt me wakker. Van je dromen, houdt me in slaap. Met je samen zijn, houdt me in leven”.

Niels Rosanna
Instagram rosannavoorwald

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…