Left Right
scrollTop top

Nieuw album van Kendrick Lamar op komst?


Kendrick Lamar
© Bron: Isopix

De baas van Top Dawg Entertainment, het platenlabel van Kendrick Lamar, plaatste een teaser op Twitter. De fans zijn druk aan het speculeren of het hier om een nieuw album van Lamar gaat.

THE WAIT IS OVAH!!!!!”, plaatste Anthony Tiffith van Top Dawg Entertainment op Twitter. Met een laadbalk die aan het opladen is. Meer is er niet nodig om te gokken op een nieuwe plaat van Kendrick Lamar. Zeker met de gedachte in het achterhoofd dat de rapper uit Compton vorig jaar de topaffiche was op festival Glastonbury, dat niet kon doorgaan door Covid-19.

Punctuele Kendrick Lamar

Het is al van januari bekend dat er nieuw materiaal ging komen van Lamar. Niet alleen zijn platenlabel liet dat vallen, ook zijn producer hintte al naar een nieuwe song. In een interview met Complex News had die producer, MixesByAli, het volgende te zeggen: “Hoe hij werkt, dat heb ik nog nooit gezien. Het proces van opname, de gedachte die achter het samenstellen van een album ligt. Zo’n dingen houden mensen als ik goed in mijn vak. Je zou van iemand zoals Kendrick verwachten dat dat hij op zijn gemak thuis. Neen, hij komt altijd op tijd en is heel punctueel in zijn werk. Het is zeker mogelijk dat er een nieuwe plaat komt in 2021. Je weet maar nooit.”

13 Grammy’s

Kendrick Lamar debuteerde in 2011 met ‘Section.80’. In 2012 volgde ‘Good Kid, M.A.A.D. City’ en in 2015 ‘To Pimp a Butterfly’. Zijn laatste studioalbum ‘Damn.’ dateert al van 2017. Op zijn jonge leeftijd is hij al een gedecoreerd rapper. Lamar won 13 Grammy’s, zes Billboard Music Awards en won zelfs al de Pulitzer Price for Music.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update