Left Right
scrollTop top

Dan toch een nieuw koppel na ‘Temptation Island’: deze twee vrijgezellen vonden elkaar


Temptation Island Love or Leave vrijgezellen
© Play5

Het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave kende voornamelijk relatiebreuken. De hoop dat er nieuwe relaties gevormd zouden worden, kwam niet uit. Maar nu – enkele maanden later – blijkt dat wel het geval te zijn. Vrijgezellen Joop en Chelsy zijn namelijk een koppel.

De twee slotafleveringen van Temptation Island: Love or Leave maakten duidelijk dat van de vijf (!) koppels slecht één nog steeds samen is. Maar toch heeft het programma blijkbaar nog voor een nieuwe relatie gezorgd. Een week geleden deelden vrijgezellen Joop en Chelsy namelijk op Instagram dat ze samen waren.

Op het YouTubekanaal van de Nederlander Nick Eshuis gaven de twee meer uitleg over hoe dat allemaal tot stand is gekomen. “Pas drie maanden na de opnames hebben we elkaar leren kennen”, zegt Joop. “Kim, een van de andere singles, gaf na de eerste aflevering een feestje bij haar thuis. Daar hebben we elkaar voor het eerst gezien, al hadden we online wel al contact gehad”, voegt Chelsy toe. “Natuurlijk waren we niet direct een koppel, maar we zijn wel beginnen daten.”

Verhuizen naar België

Ondertussen gaat het nog steeds zeer goed tussen de twee, al vormt de afstand wel een probleem. Joop en Chelsy zijn daarom van plan om heel binnenkort al te gaan samenwonen. “Jazeker, dat is onze volgende stap”, zegt Joop, die besliste om Nederland te verlaten voor België. “Ik hoop er volgende maand te wonen.”

Joop en Chelsy als singles tijdens Temptation Island: Love or Leave – Bron: Play5

Bekijk hier de vlog met Joop en Chelsy


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…