‘Temptation Island’: Wie heeft uiteindelijk de honden van Nico en Donna gekregen?

Temptation Island: Love or Leave zit erop en uiteindelijk bleef er maar één koppel overeind. Efrain en Aylin zijn nu, maanden na de opnames van het programma nog steeds gelukkig samen. Maar bij de andere koppels moesten er dus heel wat dingen geregeld worden. Zo was er de grote hondenkwestie van Donna en Nico. Op Instagram legt Donna uit wat er met de honden gebeurd is.

Nu Temptation Island erop zit, kunnen de deelnemers eindelijk praten over hoe het nu gaat met hun relatie. We kregen al een stukje te zien in de laatste afleveringen, maar ook daarna bleven nog enkele prangende vragen onbeantwoord. Eén daarvan is de hondenkwestie van Donna en Nico.

Donna Temptation honden
Instagram donna.dg

“Wie bedriegt, krijgt de honden niet”

Donna liet tijdens Temptation Island al weten dat zij en Nico soms al lachend zeiden dat de persoon die vreemdging tijdens het programma de honden niet kreeg. Nico biechtte via een videoboodschap op dat hij Donna nog voor de opnames bedrogen had. Vervolgens zette Donna een punt achter hun relatie en zochten de twee meer en meer het gezelschap van de vrijgezellen op.

Uiteindelijk eindigde dat in een stomende dreamdate voor Donna met Jimi en voor Nico met Laure. Maar de lacherige uitspraak werd uiteindelijk toch realiteit. De honden van Donna en Nico zijn namelijk bij Donna gebleven. Donna woont nu terug bij haar ouders en heeft haar viervoeters met haar meegenomen. “Het gaat heel goed met hen en ze knorren nog meer dan tevoren”, laat Donna ook nog weten.

“Ik haat Nico niet”

In een andere post op haar Instagram Story gaf Donna wat meer duidelijkheid over haar relatie met Nico. Het voormalige koppel wordt namelijk geregeld samen gespot op feestjes waardoor sommigen het idee kregen dat ze opnieuw een koppel vormen. Maar dat is dus niet het geval. “Ik ben uiteraard niet meer samen met Nico. Sinds het eerste kampvuur al niet meer eigenlijk, 5-6 maanden geleden dus.”

Ze legt wel uit dat ze elkaar niet volledig uit hun leven hebben gebannen. “We kunnen wel nog samen door één deur. Zoals ik eerder al aangaf, ik haat Nico niet. Ik haat wat hij gedaan heeft. Maar voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk.” Donna besluit wel dat ze zichzelf niet meer ziet samenkomen met Nico. “Nico en ik zitten niet meer op dezelfde golflengte en wij hebben allebei totaal andere verwachtingen van een relatie. Verder wens ik hem wel het allerbeste toe en hoop ik dat hij ooit the one voor hem zal vinden!”

Meer
Lees meer...