‘Temptation Island’: Eerste kampvuur zorgt voor tranen bij Donna

Morgen is het op Temptation Island al tijd voor het eerste kampvuur. En naar aloude kampvuurtraditie worden daar ook de eerst traantjes gelaten. Die komen dit jaar van Donna, die duidelijk niet tevreden is met de beelden die ze te zien krijgt van haar vriend Nico.

Het lijkt erop dat Temptation Island vanaf morgen volledig zal losbarsten. Het is namelijk tijd voor het eerste kampvuur en de teaser voor dat kampvuur belooft alvast waar we allemaal op zaten te wachten: een flinke portie drama.

Eerste kampvuur

Doorgaans zijn de enige traantjes op het eerste kampvuurtraantjes omdat deelnemers hun partner voor de eerste keer na een lange drie of vier dagen terugzien. Maar deze keer gaat het om andere traantjes. Donna is duidelijk aangedaan van de beelden die ze te zien krijgt en wil zelfs stoppen met het experiment.

Nadat ze de beelden van Nico te zien kreeg, is ze van mening dat hij haar “belachelijk maakt” en “te kakken zet“. Ze laat daarbij ook weten dat het Nico was die haar overtuigde om deel te nemen aan Temptation Island en dat hij haar daarbij beloofde dat het leuk zou zijn en ze niets te vrezen had. Vervolgens gooit ze het armbandje dat ze van Nico kreeg bij het afscheid in het kampvuur. Daarna barst Donna in tranen uit en moet ze zelfs getroost worden door presentatrice Monica Geuze. Op dat moment laat ze ook weten dat ze naar huis wil. Welke beelden haar zo overstuur hebben gebracht, krijgen we nog niet te zien.

Bekijk hier de teaser voor de derde aflevering van Temptation Island:

Temptation Island: Love or Leave is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...