Nieuwe reeks ‘Déjà-vu – Alles is Voorbestemd’ van Streamz krijgt eerste teaser

Streamz pakt volgende maand uit met een nieuwe Streamz Original. In Déjà-vu – Alles is Voorbestemd volgen we het liefdesverhaal van Eva (Lauren Versnick) en Halim (Yassine Ouaich). De reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

De Vlaamse streamingdienst Streamz heeft – net zoals alle andere streamingdiensten – originele reeksen. Binnenkort verschijnt zo de gloednieuwe reeks Déjà-vu – Alles is Voorbestemd. Vanaf 7 april kan je elke week twee nieuwe afleveringen van de reeks vinden op de streamingdienst.

Déjà-vu – Alles is Voorbestemd

Déjà Vu – Alles is Voorbestemd vertelt het verhaal van Halim (Yassine Ouaich) en Eva (Lauren Versnick). Zij zetten recent een punt achter hun relatie en dat valt voor Halim zwaar. Zo lang hij Eva niet kan terugwinnen, heeft het leven geen zin meer voor hem. Maar op een dag komt Halim in contact met een bedrijf dat hem de kans geeft om terug te keren in de tijd.

Hij aarzelt geen seconde en probeert terug te keren in de tijd om zijn relatie te redden. Maar daarnaast probeert hij ook zijn advocatenkantoor en zijn disfunctionele familie te herstellen. Maar acties hebben uiteraard consequenties. En al snel beseft Halim dat de kleinste verschillen die hij maakt grote gevolgen kunnen hebben op zijn eigen leven en dat van anderen. Ook al kan Halim de tragische gebeurtenissen stoppen voordat ze plaatsvinden, hij kan de herinneringen en de emoties die ermee gepaard gaan niet uitwissen. Niets zal zonder gevolgen zijn. 

Yassine Ouaich, die eerder al te zien was in Grond, speelt de hoofdrol van Halim en Lauren Versnick (Studio Tarara) kruipt in de huid van zijn ex-vriendin Eva. Daarnaast zullen ook Vincent Van Sande (Glad IJs) en Nabil Mallat (Cool Abdoul) en Ruth Becquart (The Chapel) te zien zijn in Déjà Vu – Alles is Voorbestemd.

Bekijk hier de eerste teaser voor Déjà Vu – Alles is Voorbestemd:

De eerste twee afleveringen van Déjà Vu – Alles is Voorbestemd verschijnen op vrijdag 7 april 2023 op Streamz, daarna volgen elke vrijdag twee nieuwe afleveringen.

Meer
Lees meer...