Nieuwe ‘Spider-Man’ met Tom Holland heeft regisseur

Na heel wat twijfels lijkt het nu toch officieel, er komt een vierde Spider-Man met acteur Tom Holland. In tegenstelling tot de vorige films zal dit keer wel een nieuwe regisseur aan het roer staan. Volgens verschillende bronnen is die ondertussen gevonden en gaat de productie in 2025 van start.

Marvel Studios zocht een nieuwe regisseur voor de vierde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol. Na drie succesvolle films onder regisseur Jon Watts, kijkt Marvel nu naar Destin Daniel Cretton als zijn mogelijke opvolger. Cretton regisseerde eerder Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Spider-Man 4

In 2021 behaalde het MCU het eerste grote succes na Avengers: Endgame. Dat gebeurde met de film Spider-Man: No Way Home waarin de fans acteur Tom Holland voor de derde keer aan het werk konden zien als de superheld. Maar ook oude bekenden Andrew Garfield en Tobey Maguire keerden voor de gelegenheid terug als Spider-Man.

Voor een tijdje dachten heel wat fans dat die climax ook het einde van Tom Holland als Spider-Man betekende, maar even geleden kwam dan toch het nieuws dat de acteur, na een pauze, graag opnieuw in de rol van de superheld zou kruipen. De nieuwe film zou in 2025 in productie gaan.

Nieuwe regisseur

Daarvoor zou Marvel Studios wel op zoek moeten gaan naar een nieuwe regisseur. Maar die lijken ze nu te hebben gevonden. Dat meldt The Hollywood Reporter. Het gaat om de 45-jarige regisseur Destin Daniel Cretton, een bekende naam in de wereld van Marvel. Hij regisseerde namelijk de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings met acteur Simu Liu in de hoofdrol.

Daarnaast heeft Cretton ook al gewerkt aan projecten als Just Mercy en The Glass Castle. Op een officiële bevestiging van het nieuws is het nog wachten, maar volgens verschillende bronnen staat de start van de productie in 2025 gepland. Een releasedatum in 2026 lijkt daardoor haalbaar.

Meer
Lees meer...