Tom Holland officieel bevestigd voor vierde ‘Spider-Man’-film

Marvelbaas Kevin Feige heeft bevestigd dat de vierde film van Spider-Man met Tom Holland in de titelrol in ontwikkeling is. Er waren al langer geruchten dat Tom Holland een vierde keer in het Spider-Man-pak zou kruipen en nu zijn die dus ook officieel bevestigd.

Er komt nog een vierde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol. Dat is bevestigd door Marvelbaas Kevin Feige in een interview naar aanleiding van de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Spider-Man

De derde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol verscheen eind 2021. Die film, waarin ook Tom Hollands voorgangers Andrew Garfield en Tobey Maguire te zien waren, werd een gigantisch succes. Zo haalde de film wereldwijd 1,9 miljard dollar (1,78 miljard euro) op.

Tom Holland zei eerder over Spider-Man: No Way Home dat de film zijn laatste als Spider-Man kon zijn. “We behandelden de film allemaal als het einde van een franchise”, zei de acteur eerder. Maar hij voegde er wel aan toe dat als hij zou terugkeren in de rol hij er graag een heel ander soort film van zou maken. Heel lang zag hij zichzelf de rol echter niet meer spelen. “Als ik nog steeds Spider-Man speel na mijn 30ste, dan heb ik iets fout gedaan”, grapte de 26-jarige acteur zo.

Vierde film met Tom Holland

Maar we mogen nu dus al zeker een vierde film met Tom Holland in de hoofdrol verwachten. In een interview met Entertainment Weekly naar aanleiding van de aankomende film Ant-Man and the Wasp: Quantumania kreeg Marvelbaas Kevin Feige de vraag of er een vierde Spider-Man-film met Tom Holland op de planning staat. Hij antwoordde: “Alles wat ik kan zeggen, is dat we een verhaal hebben. We hebben grote ideeën voor de film en onze schrijvers zijn nu druk aan het werk.”

Het was ook nooit het plan om het bij drie films te houden. Zo vertelde producer Amy Pascal al op de première van Spider-Man: No Way Home. “Het is niet de laatste Spider-Man-film die we gaan maken met Marvel. We denken hierover als drie films, maar nu gaan we over naar de volgende drie”, klonk het toen. En in die volgende drie films lijkt er dus nog steeds plaats te zijn voor Tom Holland.

Bekijk hier nog eens de trailer voor Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...