Gerucht: ‘Spider-Man 4’ met Tom Holland zal in 2024 verschijnen

Goed nieuws voor de fans van Spider-Man en Tom Holland, want de vierde film met de Brit in de hoofdrol zou in 2024 uitkomen. Dat melden verschillende bronnen. Het nieuws werd nog niet bevestigd door Marvel Studios, maar de komst van een nieuwe film zou niet als verrassing komen. De laatste nieuwe, Spider-Man: No Way Home, had namelijk een nogal open einde.

Ondanks de acteerpauze van acteur Tom Holland zou Marvel Studios toch al aan een vierde Spider-Man denken. Volgens verschillende rapporten, via CBR, zouden zowel Marvel als Sony Pictures in overleg zijn over een nieuwe film. Wanneer die zal verschijnen is niet bekend, maar als we de (niet ingevulde) kalender van het MCU mogen geloven, zal dat ergens in 2024 zijn.

Spider-Man

Al sinds 2017 is Spider-Man een van de meest populaire personages in het Marvel Cinematic Universe. In dat jaar kwam Homecoming uit en twee jaar later verscheen ook Far From Home. Beide films zorgden ervoor dat Tom Holland niet meer uit het MCU was weg te denken.

Vorig jaar kwam er als klap op de vuurpijl ook nog Spider-Man: No Way Home bij. Die film werd de meest succesvolle Marvelfilm van vorig jaar en is tot op vandaag een van de grote favorieten van de fans. Maar dat kwam zonder twijfel ook door de reünie tussen alle voorgaande Spider-Mans.

Nieuwe film

En hoewel iedereen van de film leek te houden, bleven velen toch met heel wat vragen zitten. Het is dan ook geen verrassing dat ze via sociale media al snel om een vervolg vroegen. Iedereen wil namelijk weten of Peter Parker ooit nog herinnerd zal worden.

Op die vraag krijgen fans dus misschien in 2024 antwoord. Volgens verschillende bronnen werken Marvel Studios en Sony Pictures, die de filmrechten van de superheld nog steeds delen, namelijk aan een vervolg. De onderhandelingen en de opstart van de film zouden nu nog in een vroeg stadium zitten, maar toch wordt er al gericht op een release in 2024.

Als dat nieuws klopt, dan is de kans ook groot dat we Spider-Man, en misschien ook MJ (Zendaya) en Ned Leeds (Jacob Batalon), zullen terugzien in de twee nieuwe Avengers-films die in 2025 uitkomen.

Meer
Lees meer...