‘NO CAP: Hot Boy Season’ op VTM GO onderzoekt mannelijke schoonheidsidealen, van botox tot anabolen

Reporter Camille Vanuxem komt met een nieuwe reportage op VTM GO. In NO CAP: Hot Boy Season onderzoekt ze schoonheidsidealen bij mannen. Ze werpt daarbij niet enkel haar licht op legale middelen zoals botox, maar ook illegale zaken zoals anabole steroïden.

De 25-jarige reporter Camille Vanuxem onderzoekt voor VTM GO in het programma NO CAP waar haar Gen Z mee bezig is. Voor het eerste seizoen van het programma dook ze in de wereld van het sugardating. In NO CAP: Sugar Daddies kan je zien hoe Camille Vanuxem al snel meerdere dates versiert, maar ook hoe er niet veel later veel druk op haar komt te liggen.

Mannelijk schoonheidsideaal

Deze keer verlegt ze haar focus naar iets heel anders. Waar er vroeger vooral op vrouwen druk was om er perfect uit te zien, is dat nu ook al enige tijd het geval bij mannen. Of het nu gaat over botox, een penisvergroting of een enorme spiermassa of nog iets anders. Heel wat mannen hebben er veel voor over om er perfect uit te zien.

“Als jonge vrouw word ik op TikTok en Instagram vaak bekogeld met onrealistische beauty standards. Hoewel ik het niet graag toegeef, bezorgen die perfecte plaatjes mij toch ook wel de nodige onzekerheden. Vandaar dat ik me afvroeg: ervaren mannen ook die veeleisende druk? In NO CAP ontmoet ik enkele jonge mannen die tot het uiterste gaan om er – van kop tot penis – ‘perfect’ uit te zien. En het illegale circuit pikt er met plezier een graantje van mee. Van mensen die zonder diploma injecties inspuiten tot de illegale anabolenhandel. Eén ding is zeker: beauty comes with a price“, zegt Camille Vanuxem over het nieuwe seizoen nieuwe seizoen NO CAP: Hot Boy Season.

Bekijk hier de preview van NO CAP: Hot Boy Season:

NO CAP: Hot Boy Season verschijnt op woensdag 27 december op VTM GO.

Meer
Lees meer...