Maakt ‘No Time To Die’-regisseur Cary Fukunaga ook volgende James Bond-film? “Een van de beste ooit”

Het is nog even wachten voor de nieuwe James Bond-film No Time To Die te zien is, maar toch duiken er al geruchten op over de opvolger. Producers Barbara Broccoli en Michael G. Wilson lieten namen weten dat ze graag regisseur Cary Joji Fukunaga zien terugkeren. Volgens hen maakte hij namelijk “Een van de beste Bond-films ooit”.

Normaal stond de release van No Time To Die gepland voor april 2020, maar het coronavirus gooide keer op keer roet in het eten. De laatste datum die bekendgemaakt is, is die van voorjaar 2021. Dan zullen we dus eindelijk zien hoe Cary Joji Fukunaga het heeft gedaan als regisseur.

“Episch en intiem”

Als we Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, producers van de James Bond-franchise, mogen geloven leverde Fukunaga heel goed werk. “Hij heeft de verwachtingen van iedereen ver overtroffen. Hij heeft waarschijnlijk een van de beste Bond-films ooit gemaakt …. Hij heeft een film op epische schaal afgeleverd, maar met ook een enorme, enorme intimiteit …. Het is een klassieke Bond-film maar ook een Cary Fukunaga-film”, laten zij weten in The Wall Street Journal.

De kans is dan ook niet onbestaande dat Fukunaga gevraagd wordt om ook de volgende James Bond-film te maken. “Hij is zeker iemand met wie we weer zullen samenwerken,” zei Wilson.

Sam Mendes

Hoewel het vroeger heel gebruikelijk was dat dezelfde regisseur meerdere films van James Bond na elkaar maakte, is die gewoonte sinds eind jaren 80 wel wat in onbruik geraakt. Uitzondering op de regel is uiteraard de gekroonde regisseur Sam Mendes die recent Skyfall en Spectre maakte. Mogelijk gaat Fukunaga dus dezelfde weg op, maar eerst is het nog wachten tot No Time To Die eindelijk gereleaset wordt.

Meer
Lees meer...