‘Nonkels’ seizoen 2 krijgt nieuwe teaser

Het tweede seizoen van Nonkels is vanaf vandaag te bekijk op Streamz. Wie geen abonnement op Streamz heeft zal nog enkele weken geduld moeten hebben, want vanaf donderdag 18 april verschijnt er wekelijks een aflevering op Play4 en GoPlay. Maar iedereen – of je nu Streamz hebt of niet – kan nu kijken naar een nieuwe teaser.

Het eerste seizoen van Nonkels verscheen in 2022 op Play4 en werd meteen een succes. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat er al snel een tweede seizoen werd aangekondigd. Daarin zullen we uiteraard Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert terugzien als de broers Luc, Willy en Pol, maar ook de andere personages zullen opnieuw hun opwachting maken.

Nonkels seizoen 2

In het eerste seizoen van Nonkels maakten we kennis met Luc (Jelle De Beule), Willy (Rik Verheye) en Pol Persyn (Wim Willaert). Zij leven een rustig West-Vlaams leventje dat – vooral voor Willy dan – in het teken staat van kunstgras. Maar op een dag staat Innocent (Blaise Alfonso) plots voor de deur van Luc. Het gaat om een Kameroense vluchteling met wie Luc al enkele jaren brieven uitwisselt. In die brieven had hij geschreven dat Innocent altijd welkom was in België. Maar hij had niet gedacht dat hij dit letterlijk zou nemen. En Innocent zorgt ervoor dat het rustige West-Vlaamse dorpsleven een nieuwe wending krijgt.

In het tweede seizoen zullen we opnieuw de drie broers volgen die deze keer te maken krijgen met nieuwe problemen. Zo wordt Innocent verliefd, krijgt Willy genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en probeert Luc van onder de sloef van Carine (Isabelle Van Hecke) vandaan te kruipen. Naast de gekende personages zullen we ook enkele nieuwe gezichten te zien krijgen in het nieuwe seizoen.

Nieuwe teaser

In de nieuwe teaser voor het tweede seizoen van Nonkels zien we al heel veel korte fragmenten van wat er te gebeuren staat. Zo zien we hoe Pol bezoek krijgt van de politie en moet vechten voor z’n ingebeelde huwelijk. Maar ook bij Willy en Luc zijn er relatieproblemen. Daarbij probeert Luc zichzelf heruit te vinden. En daar hoort – zo blijkt – vooral een flinke portie Engels bij. “The new Luc style, what you see is what you get.”

Daarnaast komen er ook barsten tussen de broers. Zo horen we Willy plots zeggen dan hij “geen broer meer heeft”. Waarna hij erop gewezen moet worden dat ook Pol een broer van hem is en hij dus wel nog één broer heeft. Wat de breuk tussen Willy en Luc veroorzaakt heeft, is nog niet duidelijk.

Het tweede seizoen van Nonkels is vanaf vandaag volledig te bekijken op Streamz. Vanaf donderdag 18 april verschijnt er elke week een nieuwe aflevering op Play4 en GoPlay.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Nonkels:

Het tweede seizoen van Nonkels is vanaf maandag 1 april volledig te vinden op Streamz. Vanaf donderdag 18 april zal de reeks ook wekelijks te zien zijn op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...