OnlyFans-creator beweert dat ze seks had met Meta-medewerker om haar Instagramaccount terug te krijgen

OnlyFans-creator Kitty Lixo verloor onlangs haar Instagramaccount met bijna 200.000 volgers. Kitty deelde sexy content op haar account, waardoor haar account verwijderd werd. Maar Kitty kreeg haar account op een bijzondere manier terug. Ze vertelde er onlangs alles over in een podcast.

Instagram heeft strenge richtlijnen over welke content toegelaten is op het platform. Wie zich niet aan de regels houdt, kan z’n account verliezen. Dat overkwam Kitty Lixo, een OnlyFans-creator die niet bij de pakken bleef zitten.

Seks met Meta-medewerkers

Kitty wilde haar account met 196.000 volgers natuurlijk niet kwijt, waardoor ze een plan bedacht om het terug te krijgen. In de podcact No Jumper vertelt Kitty hoe ze te werk ging. “Het was het sletterigste dat ik ooit gedaan heb”, verklaart ze. Kitty kwam na seks met een vriend die werkt bij Meta te weten dat het integriteitsdepartement van Meta verantwoordelijk is voor het verwijderen én dus ook terughalen van accounts die zich niet houden aan de regels van Instagram.

Via LinkedIn zocht Kitty daarom naar medewerkers van het integriteitsdepartement van Meta, met moederbedrijf van onder andere Instagram en Facebook. Via LinkedIn kreeg ze niet meteen respons, waardoor ze terugkeerde naar Instagram. Ze stuurde de medewerkers vanop haar tweede – “nog steeds sletterige” – account berichten om af te spreken. Uiteindelijk had ze zo prijs. “We spraken af en ik had seks met enkelen onder hen. Na twee of drie keer kreeg ik zo m’n account terug.”

Herevaluatie

Kitty benadrukt ook dat het niet ging om een ruildeal waarbij ze zei: “Ik heb seks met jou als je ervoor zorgt dat ik m’n account terugkrijg”. Het onderwerp kwam ter sprake waarna de Meta-medewerker in kwestie van mening was dat ze onterecht geblokkeerd werd.

De medewerker zelf kon er ook niet in z’n eentje het account van Kitty terug krijgen. Hij kon er alleen voor zorgen dat het account opnieuw geëvalueerd moest worden. Na enkele herevaluaties kreeg Kitty uiteindelijk haar account terug.

The Daily Dot vroeg haar of ze het opnieuw zou doen als haar account nog eens geband zou worden. Kitty’s antwoord was duidelijk: “Ik zou het 100 procent zeker opnieuw doen. Ik verdien het om gehoord te worden omdat ik op een aanzienlijke manier bijdraag aan hun platform. Als ze niet naar me luisteren of me geen kans geven om hun beslissing aan te vechten, dan doe ik het gewoon op mijn eigen manier. Daar blijf ik bij.”

Meer
Lees meer...