Left Right
scrollTop top

Ook Fabrizio van ‘Temptation Island’ gaat langs bij de plastisch chirurg


Ook Fabrizio van ‘Temptation Island’ gaat langs bij de plastisch chirurg

Verleider Fabrizio van ‘Temptation Island’ zal, na heel wat van zijn collega’s, ook een bezoekje brengen aan de plastisch chirurg. De verleider is namelijk niet helemaal tevreden met zijn uiterlijk en wil enkele dingen laten aanpassen. Samen met zijn vriendin Pommeline gaat hij langs bij Diana Gabriels.

Bijna elke deelneemster van Temptation Island heeft ondertussen al op de een of andere manier aan haar lichaam laten werken. De ene ging voor lipfillers, de ander voor borst- of bilvergrotingen. Het was dus maar een kwestie van tijd tot de eerste verleider een bezoekje bracht aan de plastisch chirurg. Verleider Fabrizio is niet helemaal tevreden met zijn uiterlijk en zal er dus binnenkort een beetje anders uitzien.

Neuscorrectie

In de nieuwste vlog van Diana Gabriels zien we hoe Fabrizio en zijn vriendin Pommeline op consultatie komen. Ze willen namelijk allebei iets aan hun uiterlijk laten veranderen. Fabrizio zou graag een iets kleinere neus hebben. “Het is iets waar ik al enkele jaren mee zit”, geeft de verleider toe. “Ik heb een typische Griekse neus en een bobbeltje.” En daar wil hij nu dus verandering in brengen.

Verder wil hij ook iets laten doen aan zijn wallen. “Ik stoor mij enorm aan mijn wallen”, vertelt de kleurplaat. “Vooral tegen de avond toe heb ik echt heel vermoeide ogen en dan valt het echt wel op.” Nu hij meer in de spotlights staat, wil hij daar toch iets aan laten doen.

Pommeline

Ook Pommeline zal opnieuw onder het mes gaan. Enkele maanden geleden liet de verleidster haar billen al vergroten, maar nu wil ze dus nog een tikkeltje groter gaan. “Ik ben erg blij met de vorm, maar ik zou liever echt een bolletje hebben.” De verleidster heeft daarvoor haar inspiratie gezocht bij Rosanna, die onlangs bij Diana op bezoek was om aan haar derrière te laten werken. “Ik overweeg nu ook bilimplantaten te nemen, net zoals Rosanna”, klinkt het bij Pommeline.

Dit is behoorlijk ironisch aangezien het uitgerekend Rosanna was die Pommeline op Temptation Island de woorden “Je hebt geen kont” naar het hoofd slingerde. Woorden die blijkbaar serieus zijn blijven nazinderen bij Pommeline. Want nu wil ze na haar eerste bilvergroting met buikvet, net zoals Rosanna gaan voor bilimplantaten.

Relatie

Pommeline en Fabrizio vertellen ook nog wat meer over hun relatie. Zo zullen ze binnenkort al samen gaan wonen. Dit is op z’n minst opmerkelijk te noemen, aangezien Pommeline en Merijn tijdens hun relatie van langer dan een jaar nooit samen zijn gaan wonen.

Ze vertellen verder hoe Diana Gabriels eigenlijk de cupido van dienst was. Toen Diana de befaamde vlog met Pommeline online zette, waarin de verleidster haar gevoelens voor Fabrizio opbiechtte, wist de Limburger nog van niets. Hij kwam via die vlog dus te weten dat Pommeline gevoelens voor hem had en van het een kwam het ander. En nu zijn de twee gelukkig samen.

Binnenkort zullen Pommeline en Fabrizio samen te zien zijn in hun eigen programma I Love You Tattoo
en Fabrizio zal ook te zien zijn in de reeks De Beste Verleiders. Beide programma zullen enkel te bekijken zijn op de Nederlandse betalende streamingdienst Videoland.

Bekijk de vlog van Diana Gabriels hier:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…