Op vakantie naar een warm land? Neem dan zeker deze 9 make-upproducten mee

Je bikini, zonnebril en zomerkleedjes liggen klaar en je telt de dagen naar je vakantie al af. Laat die zon en dat strand maar komen! Met deze 9 make-upproducten blijft ook je look er stralend uitzien in de hitte:

1. Een dagcrème die je beschermt tegen de zon …

In de zomer heeft je huid voldoende aan een dagcrème met een hoge SPF-factor. Zo bescherm je jezelf tegen schadelijke UV-stralen. Kies voor een exemplaar met een lichte tint om meteen lekker gebruind op vakantie te vertrekken. De getinte dagcrème met SPF30 van NARS is jouw life saver op je strandvakantie.

2. … of een foundation met SPF30

Wil je toch graag een foundation dragen op vakantie, ga dan voor één die je huid hydrateert en die urenlang blijft zitten. Deze vloeibare foundation van M.A.C. heeft een medium dekking voor de normale tot gemengde huid en beschermt je tegen de zon.

3. Een bronzer speciaal voor gebruinde huid …

Om warmte in je gezicht te brengen, kan je wat bronzer aanbrengen. Deze soleil tan bronzer van Chanel is een zachte gelcrème voor een natuurlijk zonnige teint.

4. … en handige miniversies van je favoriete beauty sponges

We begrijpen dat je niet je volledige collectie aan make-up en borstels kan meenemen op reis. Gelukkig bestaan er ook miniatuurversies van je favoriete beauty sponges van Real Techniques, compact en dus perfect voor je vliegreis naar een exotische bestemming.

5. Hou het bij een neutrale en waterproof oogschaduw …

Op een zonnige strandvakantie hoef je geen zware make-up te dragen. Neutrale tinten en huidskleuren zijn meer dan voldoende voor jouw natuurlijke zomerlook. Met een waterproof oogschaduw uit de collectie van Tom Ford zit je altijd goed.

6. … en stel dezelfde eisen voor je mascara of eyeliner

Het laatste wat je wil, is uit het zwembad komen en eruitzien als een panda. Ga voor een waterbestendige mascara en eyeliner zoals deze Diorshow waterproof mascara van Dior make-up. Voor jou geen panda die uit het water kruipt, maar een elegante zeemeermin!

7. Laat je lippen maar lekker knallen …

De zomer is het perfecte moment om te experimenteren met felle kleuren. Zeker wanneer je een avondje gaat feesten, mag het allemaal een beetje meer zijn. Door je gebruinde huid komen de kleuren extra mooi uit. Kies bijvoorbeeld voor opvallende lipstick zoals deze knalroze versie van Estée Lauder.

8. … en kies dezelfde kleur voor je nagels

Combineer je lippen of je accessoires eens met je nagels en trek de aandacht met felle kleuren. Deze nagellak van Chanel houdt lang en is daardoor perfect voor in het zand, de zee of het zwembad. Ontdek het assortiment aan felle kleuren en kies je favoriet.

9. Maar vergeet uiteraard geen praktische make-uptas

Thuis draag je zorg voor je make-upspullen, dus doe je dat op vakantie toch ook? Met een praktische make-uptas blijven al je spullen netjes bewaard en vind je ze makkelijk terug. Wat dacht je van dit leuke exemplaar met watermeloenen?

Voilà, met deze 9 beauty essentials voor de zomervakantie ben jij helemaal klaar voor je reis. Reserveer ze snel online bij de Bijenkorf en laat jezelf stralen aan het zwembad of op het strand.

Meer
Lees meer...