Left Right
scrollTop top

Opnames ‘Friends’-reünie afgerond: eerste beelden vanop de set


Friends
© Friends

Binnenkort verschijnt de Friends-reünie eindelijk op televisie. Normaal vonden de opnames in het voorjaar van 2020 plaats, maar door de uitbraak van het coronavirus moest die datum steeds verder opgeschoven worden. Maar nu zijn de opnames dan toch kunnen doorgaan. Omdat er bij de opnames publiek aanwezig mocht zijn, zijn er ook al enkele beelden gelekt van de set en die ziet er heel herkenbaar uit voor fans van de serie.

Het is ondertussen al meer dan 26 jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends op televisie verscheen. Vorig jaar bestond de reeks dus precies 25 jaar. Dat zou toen gebeuren met een reünieshow. Door de uitbraak van het coronavirus moest die reünie uitgesteld worden, maar nu zijn de opnames wel degelijk achter de rug.

Set nagebouwd

Op de eerste foto’s die lekten van de reünie was te zien hoe de set van Friends volledig nagebouwd werd. Fans van de reeks zullen zeker het appartement van Monica en Rachel herkennen dat tot in het kleinste detail werd nagebouwd. Maar het gaat niet enkel om het appartement van Monica en Rachel. Op de eerste foto’s van tijdens de opnames is te zien hoe de echte reünie van de acteurs zal plaatsvinden op een andere iconische set van Friends.

Voor de reünie werd namelijk ook de set uit de intro van Friends nagebouwd. Zo is de bekende fontein te zien, net zoals de oude zetel waarop de vrienden in de intro zitten.

Friends-goodies

De gelukkige Friends-fans die bij de opnames aanwezig mochten zijn, werden duidelijk ook in de watten gelegd. Daarbij krijgen ze een gepersonaliseerde badge en een goodiebag vol gadgets van de reeks.

Op de eerste foto’s is ook al duidelijk te zien dat er tijdens de opnames rekening werd gehouden met het coronavirus. Zoals David Schwimmer eerder al vertelde, vonden de opnames buiten plaats. Op de foto’s is daarnaast ook te zien dat het aanwezige publiek in bubbels zit, waarbij ze ook allemaal een mondmasker dragen.

HBO heeft ondertussen ook al laten weten dat de opnames er volledig opzitten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…