Left Right
scrollTop top

‘Friends’-actrice Lisa Kudrow lost informatie over reünie


Friends Phoebe Lisa Kudrow Rachel Jennifer Aniston
© Friends – Warner Bros.

De Friends-reünie komt eraan! De speciale aflevering zou normaal al afgelopen mei verschenen zijn, maar door de coronacrisis konden de opnames niet doorgaan. Ondanks dat uitstel gaat de reünie wel zeker door. Dat heeft actrice Lisa Kudrow (Phoebe) bevestigd tijdens een interview.

Friends heeft vorig jaar z’n vijfentwintigste verjaardag gevierd. En in die vijfentwintig jaar is de sitcom alleen maar populairder geworden. De acteurs en actrices wilden daarom hun fans verrassen en kondigden een heuse reünie aan.

Friends-reünie

Die had normaal afgelopen mei moeten verschijnen op streamingplatform HBO Max. Maar door (uiteraard) de coronacrisis werden de opnames verschillende keren uitgesteld. Bedoeling was namelijk om die te laten plaatsvinden met een liveplubliek.

Maar fans hoeven zich geen zorgen te maken. De Friends-reünie komt er zeker. Dat heeft actrice Lisa Kudrow, die jarenlang Phoebe Buffay heeft gespeeld, bevestigd. Ze was te gast in de podcast Literally! With Rob Lowe en gaf daar wat informatie over de special.

“De reünie heeft heel wat verschillende onderdelen”, vertelde Kudrow. “En we hebben al een paar dingen opgenomen. Ik heb zelf ook al wat dingen op voorhand gefilmd, dus de special komt er echt!”

Geen reboot

De actrice benadrukte ook dat het niet gaat om een reboot of een revival. De special heeft zelfs geen script. Alle hoofdrolspelers keren namelijk terug om te praten over de reeks en hun persoonlijke ervaringen op de set. Dat zullen ze doen op dezelfde set als al die jaren geleden.

“Het is helemaal geen reboot”, verduidelijkt Lisa Kudrow. “Het heeft zelfs geen script. We kruipen dus niet terug in de huid van onze personages. We komen gewoon samen. Dat is amper gebeurd (en al zeker niet voor de ogen van andere mensen) sinds we ermee gestopt zijn in 2004.”

Rob Lowe wilde meer details. “Gaan jullie dan gewoon allemaal naar het huis van Jennifer Aniston om nacho’s te eten?”, vroeg ie. “Ja, precies”, reageerde Kudrow lachend.

Volledige cast

In de reünie zullen alle hoofdrolspelers uit de reeks opnieuw te zien zijn. Het gaat uiteraard om Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross). Dat maakten ze via sociale media bekend door een promofoto te delen.

Friends is één van 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.650.552
 • Aantal
  doden
  2.546.588
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141