Matthew Perry brengt ‘Friends’-collectie op de markt voor het goede doel

Could we BE any more excited? Wel, nee. Want Friends-acteur Matthew Perry brengt z’n eigen merchandise op de markt. Die collectie is gebaseerd op z’n personage, Chandler Bing. Ze is maar twee weken te koop, en de opbrengst gaat naar het Covid-fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Matthew Perry gaat de geschiedenisboeken in als de acteur die jarenlang Chandler Bing vertolkte in Friends. De sitcom zit er ondertussen al meer dan 15 jaar op, maar toch blijft die gigantisch populair. En van die populariteit wil Perry gebruik maken om geld in te zamelen voor het goede doel.

Friends-merchandise

De acteur zocht naar de opvallendste uitspraken van z’n personage en drukte die op een reeks merchandise. Twee weken lang kunnen Friends-fans T-shirts, sweaters en mokken kopen in twee varianten, één met enkel tekst en één met tekst en een tekening.

Zo kan je T-shirts kopen met de tekst “Could this BE any more of a t-shirt?”, met of zonder tekening van een dansende Chandler. Op de mokken staat de tekst “Could this BE any more of a mug?” te lezen. En ook daar kan je kiezen voor een variant met of één zonder tekening.

De T-shirts uit Matthew Perry’s collectie:

Matthew Perry T-Shirt
Matthew Perry T-Shirt – Represent Merchandise

Kopje koffie, iemand?

Matthew Perry Mokken
Matthew Perry Mokken – Represent Merchandise

Sweaters kan je alleen mét tekening kopen. Onder de indrukwekkende danspassen van Chandler staat “Could this BE any more of a sweatshirt?” te lezen. Daarnaast kunnen fans ook petten kopen, met daarop de tekst “What is this, a baseball cap?”.

Ideaal voor de koude winterdagen:

Matthew Perry Sweaters
Matthew Perry Sweaters – Represent Merchandise

En perfect voor een bad hair day:

Matthew Perry Pet
Matthew Perry Pet – Represent Merchandise

Wereldgezondheidsorganisatie

De Friends-merchandise van Matthew Perry is maar twee weken te koop via de site van Represent Merchandise. De opbrengst gaat naar Covid-fonds van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dat maakte Perry zelf bekend via Instagram.

“Banaan niet inbegrepen”

What is this, een limited edition T-shirt voor het goede doel?”, schreef hij bij een foto van zichzelf in zo’n T-shirt. “Voor maar twee weken los ik een kledingcollectie! De opbrengst gaat naar het Covid-19-ondersteuningsfonds van de Wereldgezondheidsorganisatie. Link in bio. Banaan niet inbegrepen.”

Friends is één van de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...