Left Right
scrollTop top

‘Friends’-acteur Matthew Perry (Chandler) gaat trouwen


Friends Chandler Matthew Perry Verloofd
© Matthew Perry als Chandler Bing in ‘Friends’ – Warner Bros.

Voor Friends-acteur Matthew Perry krijgt 2020 een gelukkig einde. De 51-jarige acteur heeft namelijk z’n vriendin ten huwelijk gevraagd, en zij heeft ja gezegd! Sinds 2018 is Perry al samen met de 29-jarige Molly Hurwitz, en de twee zetten binnenkort dus de volgende stap in hun relatie.

Goed en slecht nieuws voor Friends-fans. Want niemand minder dan Matthew Perry, die tien seizoenen lang in de huid van Chandler Bing kroop, gaat trouwen. Da’s het goede nieuws, uiteraard. Het ‘slechte’ nieuws is dat z’n vriendin niet Monica Geller is.

“Meest fantastische vrouw ter wereld”

De 51-jarige acteur trok met z’n verlovingsverhaal naar het Amerikaanse magazine People. “Ik heb beslist om me te verloven”, vertelde hij daar droogjes. “Gelukkig ben ik samen met de meest fantastische vrouw ter wereld.”

Die vrouw is de 29-jarige Molly Hurwitz, een literair manager. Het koppel is al samen sinds 2018 en heeft nu dus beslist om een stapje verder te gaan in die relatie. Wanneer de twee in het huwelijksbootje zullen stappen, en of de rest van de Friends-cast daar ook aanwezig zal zijn, blijft voorlopig geheim.

Friends-reünie

De kans dat dat laatste gebeurt, is best groot. De cast van Friends is namelijk nog steeds heel close, en neemt binnenkort ook een reünie op van de legendarische sitcom.

Matthew Perry (Chandler) zal daarin te zien zijn aan de zijde van z’n Friends-collega’s Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) en David Schwimmer (Ross).

De opnames van die reünie zijn door de coronacrisis verschillende keren uitgesteld. De laatste datum die bekend is, is begin maart. Fingers crossed dat het virus niet opnieuw voor uitstel zorgt!

Friends is volledig terug te vinden op Netflix. Uitgekeken en op zoek naar iets anders? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554