‘Friends’-actrice Courteney Cox koos voor een uniek halloweenkostuum

Elk jaar doen celebs er alles aan om het mooiste, meest indrukwekkende of net het grappigste halloweenkostuum te creëren. Friends-actrice Courteney Cox ging dit jaar voor een prijs in die laatste categorie. Ze gaf zichzelf voor de gelegenheid hetzelfde vreselijke kapsel als ze in Scream 3 had.

De hele wereld kent Courteney Cox uiteraard als Monica Geller uit Friends. Maar de actrice is ook één van de hoofdpersonages uit de Scream-films. En hoe goed of slecht haar acteerprestaties in die films waren, speelt eigenlijk helemaal geen rol. Want iedereen herinnert zich vooral haar afgrijselijke kapsel uit Scream 3.

“Niet de froufrou”

Dat weet de actrice zelf ook. En dus heeft ze er haar halloweenkostuum op afgestemd. Ze ‘verkleedde’ zich als haar personage Gale Weathers in de derde Scream-film, inclusief veel te korte froufrou.

In een foto die Courteney Cox op sociale media deelde, staat Ghostface achter haar, met een schaar in z’n handen, klaar om haar haren bij te knippen. De foto kreeg het originele bijschrift “Niet de froufrou!”.

Dit bericht bekijken op Instagram

Not the bangs!!!!!!!! ??? #scream #ghostface #halloween

Een bericht gedeeld door Courteney Cox (@courteneycoxofficial) op

Courteney Cox is al sinds het prille begin in Scream te zien. Haar personage Gale Weathers is in de eerste film een journalist, maar groeit langzaam uit tot één van de belangrijkste personages uit de franchise, die momenteel vier films telt.

Scream 5

De vijfde Scream-film is op dit moment volop in ontwikkeling. En ook daarin zal Courteney Cox meespelen. De film zal van de hand zijn van een nieuw regisseursduo. Niemand minder dan Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready Or Not) zullen die voor hun rekening nemen.

De twee hebben een andere visie op de Scream-franchise. En die lijkt succesvol te worden. Ze slaagden er namelijk in om Neve Campbell opnieuw in de huid van Sydney Prescott te laten kruipen. De actrice had dat geweigerd sinds het overlijden van voormalig Scream-regisseur Wes Craven.

Meer
Lees meer...