‘Friends’-reünie is “het wachten waard” volgens Jennifer Aniston

Friends
Friends

De Friends-reünie is jammer genoeg nog niet voor direct. Door de uitbraak van het coronavirus was het namelijk onmogelijk om op een veilige manier de volledige cast, een crew én een publiek samen te brengen. Fans worden dan ook ongeduldig, maar als we Jennifer Aniston (Rachel Green) mogen geloven, is de reünie het wachten meer dan waard.

De hoofdrolspelers van Friends hadden normaal midden maart al de heuse reünie van de populaire sitcom uit de nineties opgenomen. Daarvoor hadden ze zelfs een wedstrijd gelanceerd, om de studio vol te krijgen met enthousiaste toeschouwers. Maar door de coronacrisis was het onmogelijk om dat alles op een veilige manier te organiseren.

Voorlopig geen releasedatum

De opnames van de unscripted reünie-aflevering werden dan maar uitgesteld naar mei. HBO hoopte namelijk dat de coronapandemie tegen dan zou verdwenen zijn. Dat was niet het geval, en dus werden de opnames opnieuw uitgesteld, naar augustus, maar ook dat is niet mogelijk. Wanneer de opnames nu precies zullen plaatsvinden en wanneer de Friends-reünie op HBO Max zal verschijnen, is voorlopig onbekend.

Het glas is halfvol

Dat fans ongeduldig worden, kan niet als een verrassing komen. Maar actrice Jennifer Aniston (die tien seizoenen lang Rachel Green speelde in Friends) spoorde de fans van de serie aan om positief te blijven. “Het wordt geweldig”, vertelde ze tijdens een interview met entertainmentwebsite Deadline.

“Weet je wat? Dit heeft ons ook meer tijd gegeven, om de reünie nog specialer en leuker te maken dan wat die eerst geweest zou kunnen zijn. Dus kies ik ervoor om het uitstel positief te bekijken, het glas is halfvol. Kijk, wij gaan nergens heen. Jullie raken nooit meer van Friends af, sorry. Jullie zitten voor de rest van jullie levens met ons opgescheept.”

Volledige cast

De Friends-reünie zal opgenomen worden op de originele set, in het appartement waar Monica tien seizoenen lang heeft gewoond. Hoofdrolspelers Jennifer Aniston (Rachel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing) en David Schwimmer (Ross Geller) zijn allemaal van de partij.

Gesponsorde artikelen