Left Right
scrollTop top

Ross is het populairste ‘Friends’-personage (op Google dan toch)


Friends Ross is Fine
© Warner Bros./Friends

Friends telt 236 afleveringen. Het is dus logisch dat niet iedereen weet wat er daar precies allemaal in gebeurt. En dan stappen de onwetenden naar Google. Uit onderzoek van een marketingbureau blijkt dat de meest gezochte momenten en afleveringen volledig in het teken van Ross staan.

Alle Friends-afleveringen kregen een duidelijke titel, waarin het belangrijkste element duidelijk gemaakt wordt. Maar toch weet niet iedereen in welke aflevering heel wat memorabele, maar niet zo belangrijke, momenten gebeuren. En dan googelen ze die.

Friends Ross Google
Giphy

Een Amerikaans marketingbureau, SEMrush, bekeek de opgezochte Friends-termen van dichterbij. Wat bleek? In het grootste deel van de scènes en afleveringen die fans opzochten, stond Ross Geller in het middelpunt van de belangstelling!

Heb je trouwens al gezien dat Google ook voor een verrassing heeft gezorgd om de 25ste verjaardag van Friends te vieren?

De lederen broek

De meest gegoogelde kernwoorden? “Ross leather pants episode“. In die aflevering, wil Ross het over een andere boeg gooien en besluit hij dat een lederen broek de ideale outfit is voor een date. Dat was het niet. Want het was superheet in het appartement van zijn date en de lederen broek maakte het er niet beter op.

Ross beslist om naar de badkamer te gaan en de broek even uit te doen. Het enige probleem: hij krijgt hem niet terug aan. Ross zoekt hulp en belt naar huis, waar Joey de telefoon opneemt. Die geeft zijn vriend advies, maar het is niet zo nuttig.

Andere vaak gezochte Friends-gebeurtenissen waren onder andere de triviaquiz waarmee de vrienden de appartementenkwestie wilden oplossen, de PIVOT!-scène, Ross en zijn spray tan en de aflevering met Brad Pitt.

The One Where Ross Is Fine

De meest gegoogelde aflevering, ging ook over Ross. Meer bepaald over zijn reactie op de relatie van de liefde van zijn leven, Rachel, en zijn vriend, Joey. Hij is fine. En dat wil hij bewijzen door het koppel uit te nodigen bij hem thuis voor een double date met hem en zijn vriendin Charlie.

Ross heeft een beetje vloeibare moed nodig en drinkt ongeveer alle margarita’s op die hij maakt. Hij wordt zelfs zo dronken dat hij vergeet ovenhandschoenen aan te doen om zijn fajita’s uit de oven te halen en geeft een hele speech over de liefde.

De volgende in het lijstje van meest gezochte Friends-afleveringen, zijn de volgende: The One Where No-One’s Ready, The One With Unagi, The One With The Embryo’s, The One Where Ross Finds Out.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…