Left Right
scrollTop top

David Schwimmer: “Reünie ‘Friends’ wordt volgende maand buiten gefilmd”


Friends David Schwimmer
© Warner/Collection Christophel (via Isopix)

David Schwimmer (Ross uit Friends) heeft in een interview bij de radioshow Andy Cohen Live laten weten dat de langverwachte Friends-reünie nu wel heel dichtbij komt. De productie heeft zelfs maatregelen genomen waardoor de coronapandemie niet langer roet in het eten kan gooien.

Fans van Friends zitten er waarschijnlijk al meer dan een jaar op te wachten, maar nu is er eindelijk zekerheid dat de reüniespecial binnenkort te zien zal zijn. De opnames zullen plaatsvinden in april, dus mogen we de special waarschijnlijk binnen enkele maanden verwachten.

Buitenopnames

In het interview laat David Schwimmer weten dat hij binnen iets meer dan een maand naar Los Angeles zal gaan voor de opnames. “We hebben eindelijk een manier gevonden om veilig te filmen. Een deel van de opnames zal in open lucht gebeuren, om de veiligheidsmaatregelen na te leven.”

Doordat er buiten gefilmd zal worden, is het nu dus zeker dat de opnames door kunnen gaan en is er na maanden eindelijk zekerheid over de Friends-reünie. Radiohost Andy Cohen vroeg vervolgens of Ellen DeGeneres de show zou presenteren. Daar waren een tijdje geruchten over. Maar dat blijkt nu niet het geval te zijn. Wie de host dan wel is, kan David voorlopig nog niet vertellen. Ook de vraag of het iemand is die we al te zien kregen in Friends, wimpelt David Schwimmer af.

Jaar vertraging

Door de uitbraak van het coronavirus liep de reünie van Friends ondertussen al meer dan een jaar vertraging op. De eerste geruchten over de reünie kwamen in november 2019. En niet veel later werd bevestigd dat er inderdaad een reünie kwam met alle acteurs uit de reeks.

Oorspronkelijk zou de reünie in het voorjaar van 2020 gefilmd worden. Maar door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames meermaals uitgesteld worden.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428