‘Friends’-reünie lijkt dan toch in de maak

Nadat Jennifer Aniston een paar weken geleden liet vallen dat ze met de cast van Friends aan “iets” aan het werken was, lijkt het nu duidelijk te worden wat dat precies is. Er zou namelijk een Friends-reünie op de planning van HBO Max staan.

Could we BE more excited? Want de langverwachte Friends-reünie lijkt nu echt te komen. volgens bronnen van The Hollywood Reporter zou HBO Max werken aan een reünie van de razend populaire sitcom. Het zou niet gaan om een nieuw seizoen van de reeks, maar wel een unscripted reunion special.

Friends
Friends

Reünie-special

Een échte terugkeer van de reeks wordt het dus niet, maar het zou gaan om een reünie met alle acteurs en de makers van de reeks, David Crane en Marta Kauffman. Al is het nog niet helemaal zeker of iedereen erbij zou zijn.

Op dit moment zouden er gesprekken aan de gang zijn met de cast. Dit in de hoop dat ze alle zes een gezamenlijk gaatje in hun drukke agenda’s zouden vinden. Als dit zou lukken, zullen we waarschijnlijk een mooie terugblik krijgen op de tien seizoenen van Friends, waarvan het eerste ondertussen al 25 jaar geleden verscheen.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Nog steeds Friends

Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow mogen dan wel al vijftien jaar verlost zijn van hun personages Chandler, Joey, Ross, Rachel, Monica en Phoebe, ze zijn wel nog steeds goede vrienden.

Dat bewees Jennifer Aniston (Rachel) onlangs nog door een selfie te posten met alle acteurs. Maar het zijn niet alleen de acteurs zelf die nog fan zijn van elkaar, want ook de kijkers krijgen duidelijk geen genoeg van Friends want de selfie verzamelde in no time miljoenen likes.

HBO

De nieuwe reünie zou, moest die er komen, te zien zijn op HBO Max. HBO kocht de rechten op van Friends, waardoor de reeks in de Verenigde Staten zal verdwijnen van Netflix. In België blijft Friends (voorlopig althans) nog wél beschikbaar op Netflix.

Maar naast de tien afgelopen seizoenen van de reeks, zal HBO dus ook proberen om nieuwe Friends-content aan te bieden. Voorlopig is HBO Max nog niet beschikbaar in ons land. Wanneer dat wel het geval zal zijn, is nog niet geweten. Maar wij hopen dat dat wel zo zal zijn wanneer de Friends-reünie erop verschijnt.

Meer
Lees meer...