Left Right
scrollTop top

‘Friends’-acteurs zijn “aan iets aan het werken”


Jennifer Aniston Charlie Puth Friends
© EllenTube

Goed nieuws voor alle Friends-fans, want als we Jennifer Aniston mogen geloven, zit er iets aan te komen! “Iets” is het enige dat ze liet vallen, want de acteurs zouden zelf nog helemaal niet weten wat ze precies willen maken.

Friends-fans zijn overal. Ze zijn soms zelfs zélf wereldberoemd. Zanger Charlie Puth is er één van. En laat hem nu nét te gast geweest zijn bij Ellen DeGeneres op dezelfde dag als Jennifer Aniston. Als verrassing liet Ellen de actrice nog even terugkeren.

“Beste moment uit mijn carrière”

Dat Charlie Puth blij was met de verrassing, is een understatement. De jonge zanger vertelde zelfs dat hij aan het trillen was, gewoon door op dezelfde dag als Jennifer Aniston in de show te zitten. Hij straalde helemaal toen hij haar een knuffel kon geven. (Toegegeven: wij zouden dat ook wel doen!)

De ontmoeting verscheen ook kort erna op de sociale media van Puth. “Beste moment uit mijn carrière”, schreef ie bij de foto’s.

View this post on Instagram

Peak career moment ?

A post shared by Charlie Puth (@charlieputh) on

“We willen zó graag dat er iets komt”

Ontmoetingen, knuffels en tonnen schattigheid waren duidelijk aanwezig. Maar er werd ook écht iets gezegd tijdens de talkshow. Net zoals (bijna) elke fan droomt ook Charlie Puth over een Friends-heropleving.

Die droom sloeg Aniston nogal snel aan diggelen. Maar er was ook goed nieuws: “We willen zó graag dat er iets komt”, zei ze. “Maar we weten nog niet goed wat dat “iets” is. Dus we zijn gewoon aan het proberen … We zijn echt aan iets aan het werken.”

Het gesprek sloeg snel om in een half mopjesgebeuren. Puth bood zich aan om alle muziek voor het nieuwe project te verzorgen. Er vlogen al onmiddellijk ideeën in het rond dat hij de intro nieuw leven in zou blazen en die samen met Ellen zou inzingen. Iets waar de talkshowhost zelf niet helemaal voor stond te springen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755