Jennifer Aniston start bijna elke zin in ‘Friends’ op dezelfde manier

Je kan Friends al vijf keer herbekeken hebben zonder het op te merken. Maar Jennifer Aniston heeft een bijzondere manier van zinnen te beginnen. TikTokker @cts.trphe merkte het op en we waarschuwen je nu al: Friends zal nooit meer hetzelfde zijn nu je dit weet.

Op TikTok werd de vraag gesteld wat iets was dat je ooit had opgemerkt en vervolgens nooit meer hebt kunnen negeren. TikTokker @cts.trphe had een weetje, waarmee hij “het leven van Friends-fans kan verwoesten”. Hij merkte namelijk op dat Jennifer Aniston (Rachel) een “vocale tic” heeft en die komt bijna in elke aflevering terug.

Keel schrapen

“Jennifer Aniston heeft een soort ‘vocale tic'”, legt hij uit. “Aan het begin van elke zin die ze uitspreekt. Het is heel specifiek en heel moeilijk te negeren wanneer je het opgemerkt hebt.” Hij ontdekte namelijk dat Jennifer Aniston voor ze een zin uitspreekt bijna altijd haar keel schraapt. De actrice doet dat volgens de TikTokker niet enkel in Friends, maar in al haar rollen.

Op het einde van de TikTok heeft @cts.trphe een kleine compilatie gestoken van de momenten waarop Jennifer haar keel schraapt voor een zin. En wij gaan nu aan niets anders meer kunnen denken wanneer we naar Friends kijken.

Bekijk hier de TikTok van @cts.trphe:

@cts.trphe

##stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! ##friends ##rachel ##HealthyCooking ##ClassicCatch ##fyp ##foryoupage

♬ original sound – cts.trphe

Lees ook:

Meer
Lees meer...