Left Right
scrollTop top

Opnames ‘Friends Reunion Special’ beginnen volgende week en Ross heeft een primeur


Friends cover
© Warner Bros.

De langverwachte reüniespecial van Friends begint volgende week eindelijk met de opnames in Los Angeles. Dat hebben verschillende bronnen gemeld aan de website Deadline.

De oorspronkelijke lanceringsdatum van de Friends Reunion Special was mei 2020. De zwaar gehypete reünie ging namelijk gebruikt worden om de lancering van het streamingplatform HBO Max extra promotie te bezorgen. De coronacrisis gooide echter roet in het eten en sindsdien is de Friends-reünie meerdere malen uitgesteld.

Studio 24

Het lange, ongeduldige wachten van de vele fans van Friends lijkt nu dan toch binnenkort eindelijk beloond te worden. De website Deadline beweert namelijk via meerdere bronnen te hebben vernomen dat de opnames van de reüniespecial volgende week zullen beginnen.

Voor de opnames van hun reüniespecial keren de zes hoofdrolspelers van Friends – Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc – terug naar de originele studio Stage 24 van Warner Bros. in Burbank.

David Schwimmer of Ross Geller?

Tot grote ontgoocheling van velen is de reüniespecial van Friends geen echte aflevering. Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc zullen dus niet in de huid kruipen van hun iconische personage, maar gewoon als zichzelf te zien zijn.

Toch mogen we enige hoop blijven hebben dat Chandler, Rachel, Monica, Phoebe, Ross en Joey kortstondig hun opwachting zullen maken. In de The Graham Norton Show gaf David Schwimmer namelijk een cryptische primeur.

“Word je Ross of word je David Schwimmer?” vroeg presentator Graham Norton aan de acteur. “Ik zal mezelf zijn. Ik zal David zijn. Er is niets geschreven. We zijn geen karakters, we zijn allemaal onszelf. De echte mensen”, antwoordde Schwimmer om daarna cryptisch verder te gaan. “Hoewel er een gedeelte is dat ik niet wil weggeven, maar waar we allemaal iets lezen.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…