Opnames ‘The Mandalorian’ seizoen 3 gaan nog deze maand van start

Het tweede seizoen van The Mandalorian staat nog maar net op Disney+ maar het vervolg van de reeks is al klaar om gefilmd te worden. Bronnen vermoeden zelfs dat de opnames al volgende week van start zouden gaan.

The Mandalorian is zonder twijfel een van de meest succesvolle reeksen op Disney+. Voor velen is de reeks ook een van de belangrijkste redenen waarom ze een abonnement nemen op de streamingdienst. Dat de reeks zo’n groot succes is, heeft Disney zelf natuurlijk ook door. Daarom maken ze nu al werk van het derde seizoen.

Buccaneer

Skyler Shuler, een journalist die gespecialiseerd is in Disney en doorgaans goed op de hoogte is, kwam al enkele dingen te weten over het nieuwe seizoen van The Mandalorian. Zo liet hij weten dat het derde seizoen de werktitel Buccaneer kreeg. “Buccaneer” is het engelse woord voor zeerover. We mogen ons dus verwachten aan een derde seizoen in zeeroversstijl. Schip ahoy!

Maar Shuler had nog meer informatie bij. Zo liet hij weten dat de opnames voor dat derde seizoen niet lang meer op zich zouden laten wachten. Volgens de journalist gaan de opnames deze maand nog van start. Maker, regisseur en executive producer Jon Favreau liet eerder al weten dat hij dit jaar nog wilde starten met de opnames voor het derde seizoen. Dat lijkt hem dus gelukt te zijn.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney+?

Het is dan natuurlijk ook nog de vraag wanneer we dat derde seizoen van The Mandalorian mogen verwachten op Disney+. Er is nog geen releasedatum bekend, maar we kunnen natuurlijk wel een gericht gokje wagen op basis van de releasedata van de eerste twee seizoenen.

Het eerste seizoen verscheen zo op 8 november 2019. Het tweede seizoen was vanaf 30 oktober 2020 te vinden op Disney+. Dat doet ons alvast vermoeden dat het derde seizoen eind oktober of begin november van 2021 zal uitkomen.

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van The Mandalorian:

Meer
Lees meer...