‘The Mandalorian’ seizoen 2 krijgt releasedatum

The Mandalorian
DIsney

Het tweede seizoen van The Mandalorian komt dichterbij en deze keer zullen ook wij in België legaal kunnen meegenieten van de reeks. Disney+ wordt namelijk op 15 september eindelijk beschikbaar in ons land.

Vanaf 15 september kunnen we in ons land Disney+ ontvangen en vanaf oktober staat er alvast een leuke nieuwkomer op de streamingdienst. Want dan verschijnt het tweede seizoen van de populaire reeks The Mandalorian.

The Mandalorian

De Star Wars-spinoffreeks The Mandalorian werd het eerste grote succes voor de streamingdienst Disney+. De reeks, die vooral zorgde voor een hype rond Baby Yoda, werd miljoenen keren bekeken in landen die Disney+ al konden ontvangen. Maar daar hoort ons land binnen twee weken ook bij.

Op dinsdag 15 september zal Disney+ beschikbaar worden in ons land. En dat geeft ons iets meer dan een maand om door het eerste seizoen van The Mandalorian te gaan om helemaal klaar te zijn voor de release van het tweede seizoen.

30 oktober

Het tweede seizoen van The Mandalorian zal namelijk vanaf vrijdag 30 oktober te vinden zijn op Disney+. Zo maakte de streamingdienst vandaag bekend via Twitter. Het tweede seizoen van The Mandalorian werd al ingeblikt voor de coronapandemie uitbrak, waardoor er dus geen vertraging is door het virus en het tweede seizoen de reeks op de geplande datum kan verschijnen.

Het tweede seizoen zal inpikken waar het eerste seizoen eindigde en zal zich nog steeds afspelen tussen de films Return of the Jedi en The Force Awakens uit de Star Wars-filmreeks. Het derde seizoen van de reeks is nu al bevestigd, al is het nog onduidelijk wanneer de opnames van start zullen gaan.

Voor wie niet kan wachten, hebben we alvast goed nieuws. Want via deze link kan je vanaf 15 september beginnen streamen op Disney+ voor maar € 59,99/jaar in plaats van € 69,99. Reserveer nu al je abonnement!

Gesponsorde artikelen