Left Right
scrollTop top

‘Oscuro Deseo’: Nieuwe Netflixreeks wordt de Mexicaanse ‘365 Dni’ genoemd


Oscuro Deseo Netflix
© Netflix

Sinds kort staat Oscuro Deseo op Netflix. Deze nieuwe Mexicaanse reeks gaat over Alma, een professor rechten die verzeild raakt in een web van leugens. Oscuro Deseo wordt omschreven als een thriller, maar de reeks bevat vooral heel wat seksscènes, waardoor het door sommigen al omschreven wordt als de Mexicaanse 365 Dni.

Onlangs werd 365 Dni een gigantisch succes voor Netflix. De film, die voor het grootste deel in het teken stond van seks, werd miljoenen keren bekeken (en dat was niet door het vindingrijke plot of de Oscarwaardige acteerprestaties). En nu is de opvolger daar al in de vorm van de Mexicaanse reeks Oscuro Deseo.

Oscuro Deseo

Oscuro Deseo, of Dark Desire in het Engels, gaat over Alma Solares (Maite Perroni), een prestigieuze rechter en professor in de rechten. Ze is al twintig jaar getrouwd met haar man, de rechter Leonardo Solares (Jorge Poza), met wie ze samen een tienerdochter Zoe (Regina Pavón) heeft. Maar hun huwelijk is duidelijk over zijn piek heen. Alma komt op seksueel vlak niet meer genoeg aan haar trekken en ze vermoedt dat Leonardo een affaire heeft met z’n assistente Edith (Paulina Matos).

Wanneer Alma een bezoekje brengt aan haar vriendin die recent gescheiden is, leert ze de jonge knapperd Dario Guerra (Alejandro Speitzer) kennen. Ze beleeft een wilde nacht met de 23-jarige hunk en denkt dat het bij een onenightstand zal blijven. Maar dat pakt anders uit wanneer Dario plots in haar lessen verschijnt.

Je hoort het al komen, de reeks bevat een aanzienlijke portie seksscènes, waarbij er ook een verhaal rond een seriemoordenaar wordt bij gesleurd. Wie fan was van 365 Dni, kan nu dus zeker terecht bij Oscuro Deseo.

Bekijk hier de trailer (in het Spaans):

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755