‘Our Flags Means Death’ seizoen 2 krijgt eerste teaser

Goed nieuws voor de fans van Our Flag Means Death, want het tweede seizoen komt eraan. De reeks ging van start in 2021 en werd meteen een groot succes op HBO. Vanaf oktober zijn de nieuwe afleveringen bij ons te zien op Streamz. Om dat te vieren, is er nu alvast een eerste teaser.

Op vrijdag 6 oktober gaat het nieuwe seizoen van Our Flag Means Death van start op Streamz. Daarin zien we hoe het verder gaat met Stede Bonnet (Rhys Darby) en Blackbeard (Taika Waititi). Die laatste is ook opnieuw verantwoordelijk voor de regie.

Our Flag Means Death

Wie het eerste seizoen van Our Flag Means Death heeft gezien, die weet aan wat ze zich opnieuw kunnen verwachten. Voor wie de reeks niet kent, is hier een kleine opfrisser. De serie vertelt het, deels waargebeurde, verhaal van piraat Stede Bonnet en zijn bemanning. Stede is een wannabe-piraat en wil zich graag bewijzen op de zeven zeeën.

Maar wanneer zijn schip wordt overgenomen door de door iedereen gevreesde Blackbeard, verandert alles. Blackbeard blijkt namelijk helemaal niet zo’n bullebak te zijn en Stede begint zelfs romantische gevoelens voor hem te krijgen. Die gevoelens zien we ook terug onder andere bemanningsleden.

Seizoen 2

Hoewel het eerste seizoen een beetje als een romcom klinkt, liep toch niet alles van een leien dakje. Op het einde was namelijk te zien hoe Stede opnieuw huiswaarts trok om zijn kinderen terug te zien en hoe Blackbeard wegliep van zijn groeiende gevoelens voor Stede. De twee beginnen dus gescheiden aan het tweede seizoen en zullen elkaar hopelijk snel terugvinden. Hoe dat precies gebeurt en of ze elkaar nog een kans zullen geven, valt af te wachten.

De eerste drie afleveringen verschijnen op donderdag 5 oktober op Max, daarna verschijnen er wekelijks nog twee. De finale zou op die manier voor donderdag 26 oktober zijn. Op Streamz zal die release hoogstwaarschijnlijk altijd een dag later, op vrijdag, volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=jHCsauMyJk0

Our Flag Means Death seizoen 1 is te zien op Streamz. Het tweede seizoen volgt in oktober.

Meer
Lees meer...