‘Outer Banks’-fans vinden heel wat fouten in nieuw seizoen

Sinds vorige week staat het derde seizoen van Outer Banks op Netflix. Daarin kregen de fans van de reeks te zien hoe de Pogues probeerden weg te geraken van een onbewoond eiland. Maar daar liepen ook heel wat dingen verkeerd. Althans, op vlak van montage. De fans deelden massaal fouten op sociale media.

De serie Outer Banks is al sinds 2020 een vaste waarde op Netflix. De lockdownperiode zorgde ervoor dat de reeks hoge kijkcijfers telde en dat er dus vraag was naar meer. Het tweede seizoen volgde in juli 2021 en ook het derde is er ondertussen.

In dat derde seizoen zijn er blijkbaar heel wat kleine en grotere fouten terug te vinden. Het gaat daarbij van montagefouten tot stand-ins die heel duidelijk in beeld zijn.

OBX3

Na bijna twee jaar is het derde seizoen van Outer Banks, of OBX, eindelijk te zien op Netflix. Fans waren dan ook door het dolle heen toen ze vorige week hun favoriete serie opnieuw konden bingewatchen. Maar toch waren er ook veel fans die nadien met een paar vragen bleven zitten: hoe kwam het dat er zoveel ‘domme’ fouten waren ingeslopen?

De foutjes werden de voorbije dagen volop gedeeld via sociale media. Op TikTok passeerden er zo heel wat video’s waarin die fouten werden uitgelicht. Een van die scènes was die waarin Kiara (Madison Bailey) en Rafe (Drew Starkey) uit de villa van Carlos Singh probeerden te ontsnappen. Daarin was de stand-in van Bailey heel duidelijk te zien. In een andere scène was ook de stand-in van Pope (Jonathan Daviss) heel duidelijk in beeld.

Bekijk hieronder enkele video’s:

@marc.rizzo Outer Banks editors need to be fired #stuntdoublesbelike #epicfail #obx #fyp #netflix #rafecameron #johnb #kiararafe ♬ Oh my god what is that – Funny memes
@marc.rizzo Replying to @yofavblackplug not even close #stuntdoublesbelike #stuntdouble #epicfail #fyp #obx #obx3 #obxseason3 #netflix ♬ original sound – Problematic fairy goblin

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...