‘Over de Oceaan’ seizoen 3 is vanaf volgende week te vinden op Streamz

Binnenkort is het tijd voor het derde seizoen van Over de Oceaan. Daarin zal een nieuwe groep BV’s onder begeleiding van een nieuwe kapitein de Atlantische Oceaan oversteken. Het seizoen zal vanaf volgende maand uitgezonden worden op Play4, maar op Streamz kan je volgende week al kijken naar het volledige derde seizoen.

Over de Oceaan komt terug voor het derde seizoen. Wie een abonnement op Streamz heeft, kan dat seizoen zelfs al volgende week bekijken via de streamingdienst. Dit is wat je kan verwachten.

Over de Oceaan seizoen 3

Voor het derde seizoen van Over de Oceaan zullen zes nieuwe BV’s het avontuur aangaan. Naast nieuwe BV’s zijn er nog enkele veranderingen. Zo zullen ze een nieuwe boot gebruiken, die bestuurd wordt door een nieuwe kapitein. Die nieuwe boot is de Initials BB. Het gaat niet om een klassiek zeilschip, maar wel om een catamaran, een vaartuig dat bestaat uit twee drijvende delen. De ervaren zeilster Sigrid zal de BV’s meenemen tijdens de avontuurlijke vaart. Zij is bezig met een solovaart rond de wereld, maar krijgt nu dus het gezelschap van zes iets minder ervaren BV’s.

De deelnemers van het nieuwe seizoen zijn presentatrice en voormalig Miss België Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Snelders, nieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymans, presentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht. Zij zullen van het Canarische eiland Lanzarote naar het Caraïbische eiland Martinique varen. Tijdens hun reis zullen ze niet alleen de brute natuurkracht en onvoorspelbaarheid van de oceaan trotseren, maar ook de confrontatie met zichzelf aangaan.

Het derde seizoen van Over de Oceaan is vanaf maandag 30 september te vinden op Streamz. Vanaf zondag 20 oktober kan je het seizoen ook bekijken op Play4 en GoPlay.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...