Op deze over-the-top manier testen Kardashians hun bezoekers op Covid-19

De Kardashians zijn tijdens de coronapandemie al meermaals bekritiseerd over de manier waarop ze nog steeds feestjes met tientallen aanwezigen organiseren. Daarbij benadrukken ze steeds dat alle mensen die op de feestjes aanwezig zijn, op voorhand getest werden op het coronavirus. En dat doen de Kardashians op een heel eigenaardige manier.

Als je zo rijk bent als de Kardashians, dan kan je zelfs van een coronatest een evenement maken. Andy Cohen, die onlangs werd uitgenodigd bij Khloé thuis, vertelt in de podcast Bitch Sesh over de manier waarop de Kardashians ervoor zorgen dat familie coronavrij blijft.

De tweede poort

Andy moest zich voor hij naar het huis van Khloé reed, laten testen. Dat gebeurde in een specifiek testcentrum. “Ik werd naar een medisch centrum in The Valley gereden. Daar werd ik getest op het coronavirus. Na de test vroeg ik of ze mij meteen m’n resultaten zouden geven. Dat was niet het geval. Ze gaan je naar het huis brengen. Ze doen dit voor alle bezoekers. Als de tweede poort daar open gaat, dan was je test negatief.”

Daarop reageerde Andy verward. Maar de chauffeur stelde hem gerust. “Ja, ik heb dit nog gedaan”. En zo kwam Andy dus terecht voor de tweede poort van het huis van Khloé Kardashian. “Het was een hele ervaring”, herinnert hij zich. “We reden naar de poort. En hij opende en toen wist ik dus dat ik negatief getest had op het coronavirus.” De hosts van de podcast maakten meteen de vergelijking met een spelprogramma en Andy bevestigde dat.

Interview

Andy kon dus binnen in het huis van Khloé en kon de zussen Kim, Kourtney en Khloé en hun moeder Kris Jenner interviewen. Het volledige interview is te zien in de nieuwe show van Andy Cohen, For Real: The Story of Reality TV. Die show gaat morgen in première op E! News.

Beluister hier de volledige podcast met Andy Cohen. Het deel over de Kardashians begint rond 38 minuten:

Meer
Lees meer...