Pairi Daiza opent deuren van ‘The Last Frontier’

Het dierenpark Pairi Daiza in Henegouwen is al een tijdje bezig met het uitbreiden van hun park. Morgen is het dan eindelijk zover en kan je het nieuwe parkdeel The Last Frontier betreden. Meer nog, je kan er zelfs een nachtje overnachten tussen de nieuwe Canadese dieren die er rondlopen.

Pairi Daiza postte eerder deze week al enkele sneak peeks van hoe de nieuwe bewoners van het park het stellen, en aan de berichten te zien, verloopt alles daar goed zijn gangetje.

Het nieuwe baby-olifantje uit Pairi Daiza heeft een naam (en ’t is niet met een ‘u’).

Hierboven zie je al enkele wolven die zich op 17 juni in het park installeerden en op 18 juni volgden de Amerikaanse beren. Naast de wolf en de beer, worden zij vergezeld door Canadese poema’s, elanden en zeeleeuwen.

Pairi Daiza werft aan! Goed nieuws voor 200 dierenvrienden.

The Last Frontier

Het nieuwe parkgedeelte is met zijn grootte van 8 hectare een toch wel vrij grote toevoeging aan het oorspronkelijke Pairi Daiza. En die extra ruimte heeft het dierenpark goed benut met enkele slaapplaatsen. Het park heeft namelijk een hotel en vakantiehuisjes laten bouwen waarvoor 250 bezoekers een slaapplekje kunnen boeken.

Meer
Lees meer...