Paris Hilton krijgt sprookjeshuwelijk met boyfriend Carter Reum

Na een jarenlange zoektocht naar de ware, is het Paris Hilton (40) dan toch eindelijk gelukt. De ster stapte gisteren in het huwelijksbootje met Carter Reum (40), na een relatie van 2 jaar. Het trouwfeest zou een onvergetelijk “sprookjeshuwelijk” zijn geweest en de twee newly weds klinken alvast ook doodgelukkig.

Het koppel trouwde gisteren in Beverly Hills, Los Angeles, nadat Paris Hilton en haar vriend Carter Reum zich eerder dit jaar verloofden. “Paris heeft gisteravond laat haar trouwjurk uitgekozen”, vertelt een bron aan E! News. “Er is veel liefde en steun rondom zowel Carter als Paris.” Het huwelijk komt bijna negen maanden nadat Reum Hilton ten huwelijk vroeg. Zoals fans zich zullen herinneren, vroeg de auteur en ondernemer haar in februari ten huwelijk met een op maat gemaakte diamanten ring van Jean Dousset. Dit gebeurde tijdens hun reis naar een privé-eiland voor de verjaardag van de societyster.

Man en vrouw

Gisteren, tijdens een aflevering van de This is Paris-podcast, deelde haar verloofde – en nu man – Reum: “Het gaat zeker een sprookjeshuwelijk worden”, eraan toevoegend: “Die eerste kus en die eerste knuffel en zoals we altijd zeggen, de elektrische vonken die tussen ons gaan schieten – ik ga aan al die herinneringen denken.”

Hilton onthulde dat ze het meest “nerveus” was voor de eerste dans. “Ik heb geen vrije seconde gehad”, legde ze uit in de aanloop naar haar grote dag. “Ik heb twee keer dansles gehad, maar het is gewoon zo moeilijk.” De bruid had eerder al laten doorschemeren dat de bruiloft van het stel een onvergetelijke gebeurtenis zou worden tijdens een aflevering van The Tonight Show met Jimmy Fallon. “Het wordt een driedaagse aangelegenheid”, vertelde ze presentator Jimmy Fallon destijds. “Er staat heel wat te gebeuren … Ik ga ook heel wat verschillende jurken aandoen, waarschijnlijk een tiental. Ik hou er gewoon van om vaak van outfit te wisselen.”

“Wanneer je je soulmate vindt, weet je het niet alleen. Je voelt het”, schreef Hilton op Instagram. “Mijn liefde en ik zijn al samen sinds onze eerste date, en voor mijn verjaardag regelde hij een speciale reis naar een tropisch paradijs. Terwijl we langs het strand naar het diner liepen, leidde Carter ons naar een met bloemen versierde cabana en ging op één knie. Ik zei ja, ja voor altijd. Er is niemand met wie ik liever voor altijd samen zou zijn.”

(tekst gaat verder onder de post)

Hoe het begon

Tijdens een podcastaflevering van The Trend Report met Mara Schiavocampo onthulde Hilton dat zij en Reum elkaar al 15 jaar kenden, maar dat de vonk pas oversloeg in 2019 toen ze samen Thanksgiving vierden.

“We begonnen gewoon te praten, hij kreeg mijn telefoonnummer en we zijn die dag een beetje beginnen te flirten ook”, herinnerde Hilton zich. “We gingen die avond terug om iets te eten en ik zag hoe lief hij was met zijn moeder. We praatten nog wat meer en ik voelde dat we een speciale band aan het scheppen waren. En sinds we onze eerste kus deelden op onze eerste date, twee avonden later, zijn we onafscheidelijk geworden.”

“De liefde van mijn leven”

Van het posten van foto’s van haar verlovingsfeest tot het delen van video’s van haar vrijgezellenfeest, Hilton heeft haar fans op de hoogte gehouden van elke stap in haar bruiloftsplannen. Fans kunnen ook Hilton haar weg naar het altaar volgen in een aflevering van Paris in Love, die gisteren op Peacock verscheen.

“Ik voel me zo gelukkig, omdat ik de liefde van mijn leven op het perfecte moment heb gevonden”, vertelde Hilton eerder al aan E! News. “Hij is alles waar ik ooit van gedroomd en op gehoopt had. Hij is trouw, aardig, romantisch, knap, attent, zorgzaam, briljant en in alle opzichten perfect voor mij. Ik geloof echt dat alles in het leven gebeurt met een reden en dat we dus voor elkaar voorbestemd waren.”

Meer
Lees meer...