Måneskin treedt na Jimmy Fallon en opening voor The Rolling Stones nu ook op in ‘The Ellen Show’

Het succes van Måneskin kent geen grenzen. De Italiaanse rockband zong onlangs hun nieuwe hit MAMMAMIA en hun megapopulaire cover van Beggin’ op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, wat hun debuut op de Amerikaanse televisie markeerde. De band mocht ook afgelopen weekend het concert openen van de rock-‘n-roll-legendes The Rolling Stones. Nu maakten ze ook hun opwachting in een andere superbekende Amerikaanse televisieshow: The Ellen DeGeneres Show.

In oktober maakten ze hun Amerikaanse televisiedebuut op The Tonight Show met Jimmy Fallon, op NBC. En nu heeft Måneskin hun debuut op de Amerikaanse dagtelevisie gevierd met comédienne en presentatrice Ellen DeGeneres. Ellen, die het laatste seizoen van haar populaire show inluidt, introduceerde de band door te wijzen op de opmerkelijkste prestaties van de Italiaanse rockers.

“Onze volgende gasten zijn een ongelooflijke Italiaanse rockband wiens muziek al meer dan 3 miljard keer is gestreamd”, begon DeGeneres. “Ze hebben net geopend voor The Rolling Stones en ze zijn absoluut geweldig. Ze brengen nu hun nummer 1-hit Beggin’, een applaus voor Måneskin.”

Bekijk hieronder hun optreden op The Ellen Show:

Outifts

Zoals altijd toonde de band hun glamoureuze, maar vrij nonchalante stijl. Zanger Damiano droeg een paillettenpak met wijd uitlopende pijpen en een nauwsluitend bovenstuk. Drummer Ethan en bassiste Victoria De Angelis kozen beiden voor een nauwsluitende zwarte broek met zilveren versieringen. Victoria combineerde haar outfit met een bijpassende met zilver beslagen beha, terwijl Ethan ook voor pailletten ging. Gitarist Thomas Raggi voegde zich bij de paillettenbrigade met een shirt, maar hield het grotendeels verborgen onder een wild pak met tijgerprint. Hij liet zeker het beest in zich los tijdens het optreden in LA.

The Rolling Stones

Hoewel hun ontmoeting met de koningin van de Amerikaanse talkshows ongetwijfeld memorabel was, is het waarschijnlijk niet zo memorabel als het openen van een concert voor de legendarische The Rolling Stones in het Allegiant Stadium in Las Vegas afgelopen weekend.

Als eerbetoon aan hun Amerikaanse publiek, verscheen de band in rood, met wit en blauw versierde bodysuits, die ons inderdaad deden denken aan de Amerikaanse vlag. Ze voelden zich helemaal thuis in het 65.000 mensen tellende stadion, terwijl ze nummers zongen in het Engels en het Italiaans.

De Italiaanse band deelde achteraf een foto van zichzelf backstage met rocklegende Mick Jagger, samen met het bijschrift: “Wat een nacht. Bedankt @therollingstones – beste herinnering aller tijden.”

Meer
Lees meer...