Zo klonk Måneskin bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’

De Italiaanse Eurovisiesongfestivalwinnaar Måneskin heeft voor de eerste keer opgetreden op de Amerikaanse televisie. De band deed dat in de populaire latenightshow The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Sinds Måneskin in mei 2021 het Eurovisiesongfestival won, is de band niet meer weg te denken uit de Europese hitlijsten, maar ook in andere delen van de wereld groeit hun populariteit. Daarom werd het viertal uitgenodigd door Jimmy Fallon in zijn populaire praatprogramma The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Televisiedebuut in de VS

Het was de allereerste keer dat de Italiaanse band mocht optreden voor de Amerikaanse televisie. Ze veroverden daar eerder dit jaar de hitlijsten met hun nummers I Wanna Be Your Slave en de cover van Beggin’ van The Four Seasons.

De Italianen mocht bij Jimmy Fallon twee nummers brengen. Daarbij koos de band voor – het in de Verenigde Staten nog steeds heel populaire – Beggin’ en hun nieuwste single MAMMAMIA. Måneskin is niet enkel voor het optreden bij Jimmy Fallon naar de VS getrokken. Ze zullen namelijk de komende dagen ook voor de eerste keer optreden in New York en Los Angeles.

Volgend jaar keert Måneskin ook nog eens terug naar België tijdens hun Europese tournee ‘LOUD KIDS ON TOUR’. Op 30 september 2020 staat de groep in een uitverkocht Vorst Nationaal in Brussel.

Beluister hier de liveversie van Beggin’:

https://youtu.be/RnPnRRzly-k

Vervolgens bracht de band ook hun nieuwste hit MAMMAMIA:

Meer
Lees meer...