Måneskin Europese ‘LOUD KIDS ON TOUR 2022’ uitverkocht in 2 uur

Måneskin, de meest gehypte rockgroep van het moment, liet nog maar recent weten dat ze volgend jaar door Europa zullen trekken met hun ‘LOUD KIDS ON TOUR ’22’ of de Europese tournee is al volledig uitverkocht in slechts twee uur. Heel veel fans bleven dus helaas met lege handen achter.

16 Europese podia uitverkopen in 120 minuten, dat moet je kunnen. De megapopulaire Italiaanse rockband Måneskin deed het. Slechts twee uur om de concertzalen in Engeland, België, Luxemburg, Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Nederland, Oekraïne, Rusland en Estland compleet uit te verkopen.

De Europese tournee van Måneskin, ‘LOUD KIDS ON TOUR 2022’, die tussen 6 februari en 14 maart in 13 landen op 16 verschillende podia zal halt houden, was in recordtijd uitverkocht. Dat bevestigt de internationale populariteit van de laatste winnaars van het San Remo en het Eurovisiesongfestival. Het ongelofelijke nieuws deelde de band zelf gisteren ook op Twitter en op hun Instagramstory.

Recordaantallen

Het immens grote succes was wel te verwachten, gezien de cijfers die Damiano, Victoria, Thomas en Ethan de afgelopen maanden hebben opgehaald: meer dan 3,4 miljard streams op alle digitale platformen en meer dan 43 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Een ongekende prestatie voor een band die tot een paar jaar geleden nog concerten gaf op straat, voor slechts enkele euro’s. Vorige week stond Måneskin bijvoorbeeld nog samen met Andrea Bocelli op het podium van Parijs tijdens Global Citizen Live, een evenement dat door maar liefst een miljard (!) mensen werd gestreamd.

Italiaanse tour

Måneskin zal ook in heel Italië optreden, zowel deze winter als volgend jaar en voor de allereerste keer in de belangrijkste arena’s, die ook allemaal uitverkocht zijn. Hun Italiaanse tour zullen ze afsluiten op zaterdag 9 juli 2022 met het concert in het Circo Massimo in Rome, hun geboortestad, in samenwerking met Rock In Roma.

De band kondigde ook onlangs de release van hun nieuwe single MAMMAMIA aan.

Meer
Lees meer...