Måneskin teaset nieuwe single ‘MAMMAMIA’

Måneskin, de Italiaanse winnaar van het Eurovisiesongfestival, komt binnenkort met een nieuwe single MAMMAMIA. Die verschijnt op vrijdag 8 oktober 2021, maar de promo voor de single is vandaag al afgetrapt. Daarbij deelt de groep nu foto’s waarop we voor de eerste keer de titel kunnen vinden.

Er komt nieuw werk aan van Måneskin. De Italiaanse rockband teasede vandaag de titel van hun nieuwe single in een post op Twitter en Instagram.

MAMMAMIA

Gisteren tweette Måneskin dat ze “snel” met nieuws zouden komen. En dat nieuws kwam er vandaag in de vorm van vier foto’s. De foto’s “gemaakt door paparazzi” tonen de vier leden van de rockband in de straten van Parijs. Op de foto’s dragen ze allemaal dezelfde riem met de boodschap MAMMAMIA.

Recent lekte al uit dat MAMMAMIA de titel wordt van de nieuwe single van Måneskin. Deze zal verschijnen op vrijdag 8 oktober. Het is Måneskin zelf ook niet ontgaan dat het nieuws al bekend is. Daarom schreef de groep al meteen onder de foto “Geen spoiler, maar je weet wat er komt”. Ook bassiste Victoria vroeg de fans om te “doen alsof ze nog niet op de hoogte zijn”.

MAMMAMIA wordt de eerste nieuwe single van Måneskin sinds hun overwinning op het Eurovisiesongfestival. Sindsdien brachten ze wel al een nieuwe versie uit van hun nummer I Wanna Be Your Slave samen met Iggy Pop.

Meer
Lees meer...