‘Past Lives’: Geprezen aankomende film van A24 krijgt trailer

Productiehuis A24 heeft een eerste trailer gedeeld van de film Past Lives. Daarin zien we het prachtige emotionele verhaal van de Zuid-Koreaanse jeugdvrienden Nora (Greta Lee) en Hae Sung (Tea Yoo) die elkaar na meer dan twintig jaar voor één week terugzien in New York.

A24 is ongetwijfeld de meest geprezen filmstudio van het moment. Zo kregen ze de afgelopen acht jaar maar liefst 49 Oscarnominaties, waarvan ze velen wisten te verzilveren. De bekendste films van A24 zijn onder andere Amy, Moonlight, The Lobster, Lady Bird, Uncut Gems, Minari, Everything Everywhere All at Once en The Whale.

En nu lijkt de productiestudio opnieuw een pareltje te pakken te hebben. De film Past Lives ging vorige maand in première op het Sundance filmfestival en werd daar overladen met positieve kritieken. Vooral regisseur Celine Song kreeg er enorm veel positieve reacties voor haar langspeeldebuut. Op de website Rotten Tomatoes heeft Past Lives op dit moment 100 procent.

Nora en Hae Sung

Past Lives vertelt het verhaal van de diepe band tussen jeugdvrienden Nora (Greta Lee, bekend van Russian Doll) en haar beste jeugdvriendin Hae Sung (Teo Yoo, bekend van Decision to Leave). De twee zijn in de basisschool in Seoul onafscheidelijk tot de ouders van Nora naar Canada verhuizen. Pas twaalf jaar later hebben ze opnieuw contact via sociale media en nog eens twaalf jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw in New York. Op dat moment is Nora echter al getrouwd met Arthur (John Magaro, bekend van Orange Is the New Black en The Umbrella Academy). Die ontmoeten brengt heel wat herinneren naar boven en doet Nora en Hae Sung nadenken over wat had kunnen zijn tussen hen.

Past Lives zal later dit jaar internationaal gereleaset worden, maar heeft op dit moment nog geen exacte releasedatum.

Bekijk hier de trailer van Past Lives:

Past Lives verschijnt later dit jaar in de cinema.

Meer
Lees meer...