Paul Rudd en Alexander Skarsgård (opnieuw) te zien in nieuwe seizoenen van grote series

Het is altijd fijn om uit te kijken naar een nieuw seizoen van je favoriete series. Zowel Paul Rudd als Alexander Skarsgård duiken op in nieuwe seizoenen van bekende titels.

Sinds dinsdag is de seizoensfinale van Only Murders In The Building op Disney+ te zien. Aandachtige kijkers zullen al hebben opgemerkt dat Paul Rudd daarin te zien was. De scène met Rudd vormt de springplank naar het derde seizoen van die serie.

© Disney+

Na die cameo in het tweede seizoen is nu bekend geraakt dat Rudd ook nog in het derde seizoen van de populaire reeks op Disney+ te zien zal zijn. Paul Rudd leerden we kennen als Ben Glenroy, een acteur die de hoofdrol speelde in het Broadway-stuk van Oliver. Co-creator John Hoffman vertelt nu aan Variety dat het personage verdere uitdieping verdient en noemt zijn personage “een bron van opkomende vragen.”

Daarbij is het vooral interessant om uit te diepen wat de relatie is tussen Ben en Charles en wat er in het jaar dat we niet te zien hebben gekregen gebeurd is tussen de twee.

Meer Skarsgård in Succession

Ook Succession komt met fijn castingnieuws, want Alexander Skarsgård zal na een bijrol in het derde seizoen van de reeks opnieuw te zien zijn in het vierde seizoen van die serie.

© HBO

In het derde seizoen werd luidop nagedacht binnen de familie Roy over de verkoop van Waystar aan tech-visionair Lukas Mattson, een rol van Alexander Skarsgård. De ster uit onder andere True Blood en Big Little Lies zal nu zijn rol hernemen.

De naam van Skarsgård staat nu op een lijstje van negen castleden die zijn toegevoegd aan de ‘returning cast’ van het vierde seizoen van Succession. Dat zal uit tien afleveringen bestaan en in 2023 te zien zijn.

Meer
Lees meer...