‘Perfect Match’ krijgt een derde seizoen

Netflix heeft het derde seizoen van Perfect Match aangekondigd. Het tweede seizoen verscheen recent op de streamingdienst en de datingshow komt dus al zeker terug. Seizoen 3 werd aangekondigd met een video waarin voormalige deelnemers van realityshows van Netflix zeggen wie zij graag zouden zien in het derde seizoen.

In Perfect Match neemt een groep ex-deelnemers uit verschillende realityreeksen van Netflix z’n intrek in een tropische villa waar ze op zoek moeten gaan naar hun perfecte match. Daarvoor moeten ze “compatibility challenges” uitvoeren. De winnaars van deze challenge mogen op privédate, waar ze de kans krijgen om te beslissen om nieuwe singles in het spel te brengen. Die sturen ze dan meteen op date met een van de deelnemers of zichzelf. Na de privédate moeten de deelnemers zichzelf matchen, wie op het einde van de dag geen match heeft, moet het spel verlaten. Tot er uiteindelijk maar één koppel overblijft.

Perfect Match seizoen 3

De eerste twee seizoenen van Perfect Match leverden geen enkel koppel op, maar dat kan de sfeer niet drukken, want de reeks zorgde natuurlijk wel voor tonnen drama. En stiekem is dat toch waar we voor naar realityreeksen kijken. Daarom mag het niet als een verrassing komen dat de reeks nog een derde seizoen krijgt. Of dat wél een koppel kan opleveren, valt natuurlijk nog af te wachten.

Het derde seizoen werd aangekondigd met een video met enkele oud-deelnemers van Perfect Match, maar ook van andere realityreeksen. Zo zien we ook iedereens favoriete Love is Blind-koppel, Lauren en Cameron, en Shubham uit The Circle. Hen moeten we waarschijnlijk niet verwachten in het derde seizoen van Perfect Match, maar misschien luistert Netflix wel naar hun suggesties.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van de reeks zal verschijnen. Maar aangezien er ongeveer een jaar tussen het eerste en tweede seizoen zat, mogen we het derde seizoen waarschijnlijk in de loop van 2025 verwachten.

Bekijk hier de aankondiging voor het derde seizoen van Perfect Match:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...