‘Perfect Match’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

De datingshow Perfect Match van Netflix keert binnenkort terug. In het tweede seizoen zullen we opnieuw deelnemers uit andere programma’s van Netflix te zien krijgen die (voor de tweede keer) op zoek gaan naar de liefde. En als we de trailer mogen geloven zal het er opnieuw stomend én dramatisch aan toe gaan.

Sinds vorig jaar kunnen deelnemers uit (dating)shows van Netflix een tweede kans krijgen in Perfect Match. In dit datingprogramma gaan deelnemers die al te zien waren op Netflix op zoek naar hun perfecte match.

Perfect Match seizoen 2

In het tweede seizoen van Perfect Match zullen we dus verschillende bekende gezichten terugzien. Een groot deel komt uit de afgelopen seizoenen van Too Hot to Handle. Het gaat daarbij om Harry uit het eerste seizoen, Melinda uit seizoen 2, Holly en Stevan uit seizoen 3, Brittan, Dominique en Nigel uit het vierde seizoen en Christine en Elys uit seizoen 5. Daarnaast zullen we ook verschillende deelnemers van Love is Blind te zien krijgen. Dit zijn Micah uit seizoen 4, Izzy uit seizoen 5 en Jessica en Trevor uit seizoen 6.

Drie deelnemers komen uit de datingshow Dated and Related. Dit zijn Alara, Chris en Kaz. De laatste deelnemer die al eens in een datingshow te zien was, is Jake uit het eerste seizoen van The Ultimatum: Marry or Move On. De overige deelnemers waren in andere realityreeksen van Netflix te zien. Het gaat om Bryton (Squid Game: The Challenge), Dom (The Mole), Justin (Surviving Paradise), Tolú (The Trust: A Game of Greed) en Xanthi (The Circle).

Hen krijgen we al te zien in de officiële trailer voor het tweede seizoen van Perfect Match. We zien hoe er verschillende koppels gevormd worden, maar dat die ook voor drama zorgen.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het tweede seizoen van Perfect Match verschijnt op vrijdag 7 juni op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...