Peter van ‘Down The Road’ is nu al onze favoriete TikTokker

TikTok is al langer hét medium van Generation Z. Maar nu we ons allemaal in ons huis moeten bezighouden, vinden steeds meer mensen hun weg naar TikTok. Zo ook Peter van Down The Road en hij is nu al onze favoriete TikTokker.

Nu we met z’n allen in lockdown zitten, loert de verveling natuurlijk al snel om de hoek. De kans is groot dat je minstens hebt overwogen om TikTok te downloaden. En wie dat uiteindelijk ook echt heeft gedaan, weet natuurlijk hoe verslavend dat is. Maar nu is TikTok nog een beetje leuker geworden.

Peter van Down The Road

Peter was zonder twijfel een van de meest opvallende deelnemers aan het nieuwste seizoen van Down The Road. Hij kwam tijdens de reis uit de kast en samen met Stijn zorgde hij zo voor het mooiste moment van het seizoen. Doorheen de rest van het seizoen toonde Peter ook dat je trots moet zijn op jezelf en dat “voor de mannen” zijn totaal geen probleem is.

En sinds kort heeft Peter ook een eigen profiel op TikTok. Daarop post hij geregeld video’s waarop hij aan het dansen is op z’n favoriete nummers of sketches naspeelt. En in tijden van social distancing zijn de video’s van Peter een opkikker van formaat. Probeer maar eens naar deze filmpjes te kijken zonder dat je er vrolijk van wordt. Onze dag is alvast gemaakt!

Bekijk hier hoe Peter danst op Barbie Girl van Aqua:

@petergoetgebuer6

♬ Barbie Girl – Lady Aqua

En ook de klassieker Mambo nr. 5 moet eraan geloven:

@petergoetgebuer6

♬ Mambo No 5 – Lou Bega

Maar Peter kan ook jumpen op Kind Van De Duivel:

@petergoetgebuer6

♬ Kind Van De Duivel – Jebroer and DJ Paul Elstak

Peter is ook duidelijk fan van Samson en Gert:

@petergoetgebuer6

♬ De Trampoline – Samson & Gert
@petergoetgebuer6

♬ Mac Samson En Mac Gert – Samson & Gert

Maar Peter speelt ook sketches na uit F.C. De Kampioenen:

@petergoetgebuer6

♬ zonder choco kan ik geen goals maken – extra2.06

Dus move over, Charli, Addison en co: wij kijken alleen nog maar naar de TikToks van Peter.

Meer
Lees meer...