Philippe Geubels en Jeroom vanaf 2023 op Amazon Prime Video te zien in nieuw comedyprogramma

Philippe Geubels en co-host Jeroom Snelders presenteren vanaf 2023 op Amazon Prime. Daar zullen ze de comedyshow LOL: Last One Laughing een gezicht geven, samen met een aantal Nederlandse comedians. Het is opmerkelijk dat twee Vlaamse schermgezichten nu in zee gaan met een streamingdienst.

LOL: Last One Laughing is een internationaal bekend comedyformat. In de Nederlandse versie zal Philippe Geubels tien bekende Nederlandse comedians uitdagen om te zien wie zijn of haar gezicht strak kan houden. Tegelijkertijd zullen de komieken hun tegenstander aan het lachen proberen te maken. Het is een wedstrijd met als hoofdprijs 50.000 euro. Dat bedrag zal naar een door de winnaar gekozen goed doel gaan.

Proberen om niet te lachen

Naast Philippe Geubels doen Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos en Bas Hoeflaak mee aan de comedy strijd.

“Ik ben zo vereerd dat ik LOL mag presenteren. Ik weet dat mensen verwachten dat het een chaos wordt met 10 Nederlandse cabaretiers samen in één ruimte, en dat klopt!”, zegt Philippe Geubels. “De rivaliteit tussen de comedians was fantastisch. Het was een groot feest voor mij en co-host Jeroom Snelders om te kunnen meegenieten van hun beproeving, terwijl ze worstelden om niet te lachen!”

LOL: Last One Laughing

LOL is één van onze meest populaire series in Europa, dus we zijn dan ook erg enthousiast om de serie naar Nederland te kunnen brengen”, vertelt Georgia Brown, hoofd van European Originals bij Amazon Studios. “Het is altijd een genot om te zien hoe de chaos van LOL zich ontvouwt.”

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serieformat van Prime Video. Eerder verscheen LOL zo al in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. De reeks zal in meer dan 240 landen en gebieden te zien zijn.

Meer
Lees meer...