Left Right
scrollTop top

Pikachu zoekt het mysterie op in trailer 2 van ‘Detective Pikachu’


Pikachu zoekt het mysterie op in trailer 2 van ‘Detective Pikachu’

De Pokémon Pikachu, ingesproken door de bekende stem van Ryan Reynolds, is opnieuw te bewonderen in de tweede trailer van de aanstaande film ‘Detective Pikachu’. Met zijn bruin petje en rode wangetjes treedt hij nu op als detective na de verdwijning van privé-detective Harry Goodman. Samen met zijn 21-jarige zoon Tim zoeken deze twee het mysterie op.

De nieuwe film van Pokémon belooft een topper te worden met de grote aanwezigheid van de geliefde Pokémon-karakters. De tweede trailer van Detective Pikachu staat alvast online en toont hoe Pikachu ook in deze film zijn mannetje kan staan als een schattige, hilarische en toch ook wel verwarde detective.

Release van de film

Vanaf mei zal de nieuwe film Detective Pikachu te zien zijn in de bioscoop. In de hoofdrol spreekt Ryan Reynolds, bekend van onder andere Deadpool, de stem van Pikachu in. Justice Smith, gekend van Jurassic World, speelt Tim, de zoon van de vermiste privé-detective. Kathryn Newton, gekend van Lady Bird, speelt de rol van Lucy of beter gezegd een junior-reporter die haar grote doorbraak wilt maken. En last but not least speelt de Oscar-genomineerde Ken Watanabe een belangrijke rol als Lt. Yoshida.

Nog eventjes geduld tot mei en je kan 104 minuten lang van deze film genieten. Avontuur en actie gegarandeerd!

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938