P!nk keert deze zomer terug naar België met Summer Carnival World Tour

Afgelopen zomer stond zangeres P!nk nog op de wei van Werchter, maar in 2024 komt ze nog eens terug naar ons land. Op 14 juli 2024 is de zangeres met haar Summer Carnival World Tour te zien in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het gaat over dezelfde show als vorig jaar, dus fans kunnen zich alvast voorbereiden op een spektakel.

Velen hoopten op een concert van zangeres Taylor Swift in Brussel komende zomer, maar die hoop hebben we ondertussen al moeten opgeven. Toch zal er een andere bekende Amerikaanse zangeres wél aanwezig zijn in het Koning Boudewijnstadion. Op 14 juli 2024 staat P!nk er met haar Summer Carnival World Tour.

P!nk

Eerder dit jaar kwam P!nk na twee jaar met haar nieuwe album ‘Trustfall’. De eerste single van dat album was Irrelevant. Dat lied kwam vorige zomer uit nadat de zangeres kritiek over zich heen kreeg omdat ze zich uitsprak tegen de beslissing van het Amerikaans Hooggerechtshof om de Roe v. Wade-wet rond abortus af te voeren. Omdat mensen haar toen aanmaanden om “te zwijgen en te zingen”, maakte ze er een lied over.

Niet veel later bracht de zangeres ook Never Gonna Not Dance Again en Trustfall uit. Toen de zangeres dat laatste lied voor het eerst live bracht, zorgde ze voor een emotionele act met trampolines. Iets wat ook in haar nieuwe concertenreeks terugkeert.

Summer Carnival in Brussel

In haar nieuwe ‘Summer Carnival World Tour’ grijpt ze terug naar wat haar ooit zo iconisch maakte, namelijk de acrobatie in haar shows. Al sinds de openingsavond van de nieuwe show eerder dit jaar gaan er op TikTok allerlei filmpjes viraal waarin de zangeres in het rond vliegt.

Zo start de show met P!nk die uit een gigantische mond komt gevlogen, hangt ze ook met een doek in de lucht én wordt ze tijdens So What in ware Mega Mindy-stijl het publiek in gekatapulteerd. Echte fans zagen het al eens tijdens haar optreden op Werchter Boutique afgelopen zomer. Maar voor wie er niet bij was, is er dus nog een kans op 14 juli 2024 in het Koning Boudewijnstadion.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 24 november om 10 uur.

Meer
Lees meer...